Covers

Covers

Het premium fotoalbum kunt u zo uitgebreid en persoonlijk maken als u zelf wilt. Voorzie uw fotoalbum bijvoorbeeld van een bijzondere omslag die bestaat uit een combinatie van leer en foto. Of bestel een luxe bijpassende leren koffer ter bescherming van uw fotoalbum.

Standaard leveren wij het premium fotoalbum met een linnen omslag in stijlvol grijs, zwart of gemêleerd linnen in de kleuren zand, cappuccino, olijf of kaki. Daarnaast zijn alle boekomslagen beschikbaar in diverse kleuren luxe leer (grof of gewoon) en vijf suède tinten. Hierbij is ook het materiaal te combineren met een foto. Extra luxe is de mogelijkheid om een tekst op een leren of linnen cover te plaatsen door de lasertechniek die we gebruiken. Zie onderaan deze pagina voor de mogelijkheden. 

Een meer opvallende keus is de Tsarina serie. Dit opvallende zijde-look materiaal is voorzien van een speelse kreuk en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Dit materiaal is niet te combineren met een foto op de cover. 
Naast de fotocover is er ook de fotocover op linnen. Hiermee geeft u uw trouwboek een tijdloos en warm karakter. Dit doen we op de gehele cover, dus ook op de rug en de achterkant wordt het linnen geplaatst, zodat u de cover in zijn geheel met foto's kunt vullen. 
Een echte eyecatcher in het assortiment is het premium fotoalbum met acrylcover. Met een prachtig diepte-effect en een intensieve kleurweergave komt de foto en het trouwboek nog beter tot zijn recht. Bovendien is het materiaal zeer duurzaam en beschermt het uw afdruk tot in lengte van jaren.

Assortiment covers

Premium fotoalbum fotocover

Fotocover

Premium fotoalbum cooper

Cooper

Premium fotoalbum Delon

Delon

Premium fotoalbum Newman

Newman

Premium fotoalbum frame detail

Frame Detail

Premium fotoalbum frame deluxe

Frame DeLuxe

Premium fotoalbum frame triple

Frame Triple

Premium fotoalbum Frame Triple

Frame Triple

Premium fotoalbum Frame Triple

Frame Triple

Premium fotoalbum Acryl

Acryl

Premium fotoalbum met linnen fotocover

Linnen fotocover

Premium fotoalbum met lasertekst

Lasertekst

Koffers en bewaarboxen

Een bijpassende leren koffer of luxe bewaarbox maakt uw premium trouwboek helemaal af. De koffer is er in een witte of een zwarte uitvoering. Voor de bewaarbox hebben we de kleuren antraciet of wit. Kies de presentatie die het beste bij u past. Klassiek en elegant of modern en strak. Zowel de koffer als de bewaarbox biedt een goede bescherming voor uw meest waardevolle herinneringen. Lees meer over de mogelijkheden om uw premium fotoalbum te presenteren.

Koffers fotoalbum zwart of wit
Koffer fotoalbum zwart open
Bewaarbox fotoalbum wit
Bewaarbox fotoalbum antraciet

Assortiment materialen

U kunt op de materialen klikken voor een betere weergave van de kleur en structuur.
Alleen de kleuren waarbij u een tekst in het materiaal ziet staan, zijn mogelijk om te kiezen voor een fotoalbum met lasertekst. Bij de andere kleuren is dit niet mogelijk. 

Linnen

Linnen zwart

Linnen grijs

Linnen zand

Linnen olijf

Linnen cappuccino

Linnen kaki

Leer

Leer wit

Leer felrood

Leer lime

Leer turquoise

Leer zandbruin

Leer grijsbruin

Leer lichtbruin

Leer paars

Leer bordeaux rood

Leer blauw

Leer bruin

Leer zwart

Grof leer

Wit (grof)

Beige (grof)

Rood (grof)

Olifantengrijs (grof)

Zwart (grof)

Suède

Suède wit

Suède crème

Suède lichtbruin

Suède bruin

Suède grijs

Tsarina

Tsarina wit

Tsarina champagne

Tsarina goud

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten