Covers

Covers - premium fotoalbums

Het premium fotoalbum kunt u zo uitgebreid en persoonlijk maken als u zelf wilt. Voorzie uw fotoalbum bijvoorbeeld van een bijzondere omslag die bestaat uit een combinatie van leer en foto. Of bestel een luxe bijpassende custom box of mooie bewaarbox ter bescherming van uw fotoalbum.

Standaard leveren wij het premium fotoalbum met een linnen omslag in stijlvol grijs, zwart of gemêleerd linnen in de kleuren zand, cappuccino, olijf of kaki. Daarnaast zijn alle boekomslagen beschikbaar in diverse kleuren luxe leer (grof of gewoon) en een aantal suède tinten. Hierbij is ook het materiaal te combineren met een foto. Weten hoe de materialen er in het echt uitzien en aanvoelen? Bestel dan een demoset. Deze set kost €5,- en je krijgt er een waardebon bij t.w.v. €5,-.

Naast de fotocover is er ook de fotocover op linnen. Hiermee geeft u uw trouwboek een tijdloos en warm karakter. Dit doen we op de gehele cover, dus ook op de rug en de achterkant wordt het linnen geplaatst, zodat u de cover in zijn geheel met foto's kunt vullen. 
Een echte eyecatcher in het assortiment is het premium fotoalbum met acrylcover. Met een prachtig diepte-effect en een intensieve kleurweergave komt de foto en het trouwboek nog beter tot zijn recht. Bovendien is het materiaal zeer duurzaam en beschermt het uw afdruk tot in lengte van jaren.

Lasertekst of embossing op fotoalbum
Liever een tekst op het trouwalbum, dat kan bij ons in twee varianten. Kies uit een moderne lasertekst, dan is de opmaak geheel vrij en is het zelfs mogelijk illustraties op de cover te verwerken. Echter de kleur van de tekst is dan afhankelijk van het materiaal, zie hieronder in de voorbeelden welke kleur het per materiaal wordt. Of ga voor klassieke embossing, dan pregen we met loden letters de tekst in het materiaal van de cover en ontstaat er een diepte-effect en ligt de tekst ook echt ín de cover. Dit kan zowel direct in het materiaal als met een folie om de tekst nog iets meer te accentueren. De folie hebben we in 4 kleuren: goud, zilver, zwart en wit. Deze folie is helaas niet mogelijk op suède of grof leer. Op alle andere materialen wel, en gewone embossing zonder folie kan op alle materialen. 

Assortiment covers

Premium fotoalbum fotocover

Fotocover

Premium fotoalbum cooper

Cooper

Premium fotoalbum Delon

Delon

Premium fotoalbum Newman

Newman

Premium fotoalbum frame detail

Frame Detail

Premium fotoalbum frame deluxe

Frame DeLuxe

Premium fotoalbum frame triple

Frame Triple

Premium fotoalbum Frame Triple

Frame Triple

Premium fotoalbum Frame Triple

Frame Triple

Premium fotoalbum Acryl

Acryl

Premium fotoalbum met linnen fotocover

Linnen fotocover

Premium fotoalbum met lasertekst

Lasertekst

Bewaarboxen

Een bijpassende luxe bewaarbox (zelfs custom!) maakt uw premium trouwboek helemaal af. Voor de bewaarbox hebben we de kleuren antraciet of wit. De custom bewaarbox is geheel in stijl naar wens samen te stellen qua kleur en materiaal. Kies de presentatie die het beste bij u past. Klassiek en elegant of modern en strak. Zowel de bewaarbox als de custom bewaarbox biedt een goede bescherming voor uw meest waardevolle herinneringen. Lees meer over de mogelijkheden om uw premium fotoalbum te presenteren.

Custom bewaarbox
Bewaarbox fotoalbum wit
Bewaarbox fotoalbum antraciet

Embossing

Embossing, ook wel pregen genoemd, zorgt voor hoogteverschillen in materiaal. De tekst ligt voelbaar in het materiaal en dit effect kan desgewenst geaccentueerd worden met verschillende kleuren folie: zwart, wit, zilver of goud. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en maakt het album af.

embossing fotoalbum

Assortiment materialen

U kunt op de materialen klikken voor een betere weergave van de kleur en structuur.
Alleen de kleuren waarbij u een tekst in het materiaal ziet staan, zijn mogelijk om te kiezen voor een fotoalbum met lasertekst. Bij de andere kleuren is dit niet mogelijk. 

Linnen

Linnen zwart

Linnen grijs

Linnen zand

Linnen olijf

Linnen cappuccino

Linnen kaki

Linnen donkergroen

Linnen lichtgrijs

Leer

Leer wit

Leer zandbruin

Leer lichtbruin

Leer paars

Leer bordeaux rood

Leer blauw

Leer bruin

Leer zwart

Grof leer

Wit (grof)

Beige (grof)

Rood (grof)

Olifantengrijs (grof)

Zwart (grof)

Donkergrijs (grof)

Lichtgrijs (grof)

Vinyl

Grijsgroen

Suède

Suède wit

Suède crème

Suède lichtbruin

Suède bruin (uitlopend)

Suède grijs

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten