Werken bij Profotonet

Werken bij Profotonet

Profotonet is één van de grootste fotofinishingbedrijven in Nederland gevestigd in Capelle aan den IJssel. Fotoafdrukken, canvassen, fotoalbums, wanddecoratie en kalenders vormen de kern van onze dienstverlening. We verwerken bijna alles fotochemisch, om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Profotonet onderscheidt zich als fotovaklab door professionaliteit en kwaliteit te combineren met persoonlijke service en zeer snelle levering. 

Profotonet levert sublieme kwaliteit foto’s en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Het bedrijf onderscheidt zich als fotovaklab door professionaliteit en kwaliteit te combineren met persoonlijke service en zeer snelle levering. Haar jarenlange ervaring in de afwerking van fotografisch materiaal heeft geleid tot state-of-the-art fotoafdrukken, canvassen, fotoalbums en fotoboeken. De online fotoservice richt zich op de veeleisende hobby- en beroepsfotograaf. De medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam en gefocust op één doel: de klant professioneel en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Profotonet is een groeiende onderneming, produceert kwaliteitsproducten in een dynamische markt en richt zich op de veeleisende hobby- en beroepsfotograaf. Samen met zo'n 20 collega's werken we er gezamenlijk aan om de klant een mooi fotoproduct te kunnen leveren. Hierbij wordt zowel gelet op een hoge kwaliteit van de producten, een snelle levering en persoonlijke service. Profotonet is daarin succesvol vanwege het kwaliteitsbewustzijn, het innovatief vermogen en het teamwork van medewerkers. Alle afdelingen zijn nauw met elkaar verbonden; de website moet goed vindbaar zijn, duidelijk en simpel in gebruik (marketing), de bestelsoftware dient overzichtelijk, simpel en gebruiksvriendelijk te zijn (ICT), vragen van klanten dienen snel, persoonlijk en goed beantwoord te worden (helpdesk) en uiteraard dienen de producten zelf met zorg, accuratesse en gevoel voor kwaliteit geproduceerd en behandeld te worden om de klant uiteindelijk te kunnen verblijden met het door hun bestelde persoonlijke fotoproduct (productie). Bij Profotonet vormen de medewerkers het belangrijkste kapitaal. We willen graag dat medewerkers met plezier naar hun werk komen, we zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en kijken naar de ontwikkeling van talent.

Wil je ook werken bij Profotonet?

Vacatures

Technisch medewerker op productie afdeling

Open sollicitatie

Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen naar onze HR afdeling t.a.v. Petra Karssen via sales@profotonet.nl met je CV en motivatie. 

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onze producten gemiddeld met een 9,4. 

    
'Het is super mooie kwaliteit en snelle levering. Had het ruim binnen de beloofde termijn binnen. Meerdere keren al wat besteld en ik blijf echt super blij met Profotonet.'