Wijzig product of formaat van fotoalbum

Het omzetten van het producttype van uw fotoalbum (formaat of soort kaft), kunt u op de volgende manier eenvoudig doen.

1. Open het project waarvan u het formaat wilt wijzigen.
2. Klik in de toolbar (de menubalk direct boven het ontwerpgebied) op de knop “Wijzig product”. U kunt alleen wisselen naar producten met dezelfde verhouding. De software toont u de formaten waarin u het album kunt omzetten.
3. Kies het goede formaat en klik op “Verschil”. Het product wordt hiermee omgezet.
4. Controleer alle pagina's in het album vervolgens goed, ook als het ontwerp verder al gereed was (extra gelet op de uitlijning en resolutie waarschuwingen).