Kan ik met Fundy Designer of Pixellu SmartAlbums ook bij jullie bestellen?

Daar kunnen we heel kort in zijn: ja, dat kan. Al onze fotoalbums staan in de software van zowel Fundy Designer als in die van Pixellu SmartAlbums en kun je daarin ook opmaken.

  1. Kies het juiste product en formaat en start met het ontwerpen van je fotoalbum.
  2. Is hij klaar? Maak een hoge resolutie export op afdrukkwaliteit in .jpg bestanden.
  3. Sla deze handig op in een map op je computer.
  4. Open dan onze software, kies het gewenste product. Voeg evenveel pagina's toe als dat je opgemaakt hebt. 
  5. Upload alle kant-en-klare spreads die je hebt gemaakt in de andere software,  kies vanuit paginastijlen de stijl 'hele spread' en kies met je rechtermuisknop voor 'pas deze paginastijl toe op alle pagina's en sleep de foto's stuk voor stuk op de pagina. De foto schaalt dan zelf perfect over de hele spread. 
  6. Via het groene winkelmandje bestel je heel simpel het product en kies je desgewenst nog de juiste cover en het papier.
  7. Wij gaan er direct voor je mee aan de slag. 
  8. Binnen vier werkdagen kun je het fotoalbum thuis verwachten. Voor premium fotoalbums duurt het vaak net iets langer en leveren wij hem binnen 7 werkdagen bij je af.

Direct vanuit Fundy Designer of Pixellu SmartAlbums bestellen is dus niet mogelijk. Maar zoals je hierboven kunt lezen, kun je de opmaak dus heel goed in deze prachtige softwarepakketten doen en via een paar simpele stappen het fotoalbum in onze software uploaden en snel bestellen.