Besteloverzicht

Voorjaarsactie! 🌷 Laat jouw voorjaarsfoto’s bloeien met 20% korting. Gebruik de code VOORJAAR𝟐4. Bekijk de actie

Voorjaarsactie! 🌷 Laat jouw voorjaarsfoto’s bloeien met 20% korting. Gebruik de code VOORJAAR𝟐4. Bekijk de actie

Terug naar FAQ overzicht

Hoe kan ik meerdere foto’s tegelijk bestellen?

We horen het regelmatig: kan ik in één bestelling meerdere foto’s, verschillende producten, formaten of papiersoorten bestellen?

Natuurlijk kan dat. En het is zelfs nog heel simpel ook.

Stap 1: Kies je bestanden

Stap 2: Selecteer de foto’s die je in een bepaald formaat wilt hebben

Stap 3: Kies rechts welk product, formaat en papiersoort/afwerking je wilt en bevestig dit met rode knop ‘toevoegen’. Ze zijn dan toegevoegd aan je winkelwagen, dit zie je doordat rechtsboven de winkelwagen groen is geworden en er een aantal achterstaat. Ook bij de betreffende bestanden staat nu in het groen wat je besteld hebt voor deze foto.

Stap 4: Selecteer dan de andere bestanden die je op een ander formaat/papiersoort wilt, en herhaal deze stappen net zo vaak tot je alle foto’s en alle diverse formaten gehad hebt.

Stap 5: Klik op de winkelwagen rechtsboven en rond je bestelling af.