Voorjaarsactie! 🌷 Laat jouw voorjaarsfoto’s bloeien met 20% korting. Gebruik de code VOORJAAR𝟐4. Bekijk de actie

Voorjaarsactie! 🌷 Laat jouw voorjaarsfoto’s bloeien met 20% korting. Gebruik de code VOORJAAR𝟐4. Bekijk de actie

Terug naar FAQ overzicht

Foutmelding | Upload fotoboek staakt direct

Wanneer het uploaden direct staakt, of er wordt gemeld “Er kan geen verbinding worden gemaakt met de server“ ligt dit waarschijnlijk aan de instellingen van je Firewall / virusscanner. Deze laat niet toe dat je bestanden versleuteld gaat verzenden met FTP. Het probleem wordt verholpen als je de beveiliging tijdens het uploaden laag of uitzet. Daarnaast moet alle netwerkverkeer zijn toegestaan. Mocht het een probleem zijn in de router; uploaden van de fotoboeken gaat via poort 21 en 80.