Vragen? Bel 010-26-40410

0
Terug naar FAQ overzicht

Foutmeldig | Kan fotobestand niet vinden

Wanneer de software bij openen van een project aangeeft dat hij fotobestand x niet kan vinden, dan is dat bestand verplaatst, of van naam gewijzigd. Je kunt het fotobestand eenvoudig weer koppelen met de functie “update”, waarnaar je de nieuwe plek van de foto op je computer “aanwijst”.

Nb: De originele bestanden worden er pas bij gepakt op het moment dat de bestelling wordt verzonden, wanneer de foto’s op een externe harde schijf staan, zal deze dus aangesloten moeten zijn op het moment van verzenden.