Profotonet BV Beoordelingen 9,8 / 10  - 2863 klanten
0
menu sluiten

Worden de foto’s in mijn album automatisch gecorrigeerd?

Bij Profotonet is het uitgangspunt dat de fotograaf zijn / haar foto’s zelf bewerkt, er worden dus standaard geen correcties over jouw foto’s doorgevoerd. Er zit wel een automatische correctie in de software, die je desgewenst aan kan vinken. Je selecteert dan de foto en klikt op ‘enhance’, waarna slimme fotoverbeteringssoftware jouw foto optimaliseert, zonder deze te verstoren. Je kan meerdere kaders selecteren met de shift toets ingedrukt.