Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Terug naar FAQ overzicht

Waarom kan ik de Album Designer niet installeren op Mac 10.7?

Dit heeft te maken met beveiligingsinstellingen van de Mac. Je kunt dit als volgt oplossen:

Stap 1: Ga in instellingen naar Beveiliging & Privacy

Stap 2: Klik indien nodig op Algemeen en op het slotje om je instellingen aan te passen.

Stap 3: Je krijgt nu de melding om je administrator wachtwoord in te vullen. Na het invullen worden de keuzes actief.

Stap 4: Kies dan bij Sta programma’s toe die zijn gedownload vanuit voor de laatste optie: Elke Willekeurige bron.

Stap 5: Je kunt nu dit scherm afsluiten en de software installeren.