0
Terug naar FAQ overzicht

Hoe wijzig ik het product of formaat van fotoboek?

Het omzetten van het producttype van je fotoboek (formaat of soort kaft), kun je in de Album Designer op de volgende manier eenvoudig doen.

Stap 1:  Open het project waarvan je het formaat wilt wijzigen.

Stap 2: Klik in de toolbar (de menubalk direct boven het ontwerpgebied) op de knop “Wijzig product”. Je kunt alleen wisselen naar producten met dezelfde verhouding en in dezelfde productlijn. De software toont je de formaten waarin je het fotoboek kunt omzetten.

Stap 3:  Kies het goede formaat en klik op “Verschil”. Het product wordt hiermee omgezet.

Stap 4: Controleer alle pagina’s in het fotoboek vervolgens goed, ook als het ontwerp verder al gereed was (extra gelet op de uitlijning en resolutie waarschuwingen).

Maak je gebruik van de Online Designer, dan klik je op de button “Verander product”.