Beoordelingen 9,8 / 10  - 2846 klanten
menu sluiten

Hoe wijzig ik het product of formaat van fotoboek?

Het omzetten van het producttype van je fotoboek (formaat of soort kaft), kun je op de volgende manier eenvoudig doen.

Stap 1:  Open het project waarvan je het formaat wilt wijzigen.

Stap 2: Klik in de toolbar (de menubalk direct boven het ontwerpgebied) op de knop “Wijzig product”. Je kunt alleen wisselen naar producten met dezelfde verhouding. De software toont je de formaten waarin je het album kunt omzetten.

Stap 3:  Kies het goede formaat en klik op “Verschil”. Het product wordt hiermee omgezet.

Stap 4: Controleer alle pagina’s in het album vervolgens goed, ook als het ontwerp verder al gereed was (extra gelet op de uitlijning en resolutie waarschuwingen).