Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Terug naar FAQ overzicht

Hoe update ik mijn Album Designer software?

Het is aan te raden om de software automatisch te laten updaten.

Wanneer je er voor kiest om dit uit te schakelen, is het wel aan te raden om elke keer voor je een nieuw project start te zoeken naar updates. Zoeken naar updates doe je via Maak een nieuw project en dan klikken op de button Zoek naar updates. Voer alle updates uit (zeker de versie update), ook alle producten en templates aanvinken. Als de software up-to-date is, zal hij geen nieuwe updates vinden en dat ook aangeven.