Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Terug naar FAQ overzicht

Hoe kopieer ik mijn fotoboek projecten naar een andere computer?

Het project staat in de gebruikersmap van je computer.

In Windows PC:
C:/Documents and Settings/USERNAME/Mijn documenten/Profotonet Album Designer Projects

In Apple:
Macintosh > Users > USERNAME > Profotonet Album Designer Projects

Kopieer deze map en plak deze op de nieuwe computer naar dezelfde plek. Je zult de software de eerste keer de locatie van de foto’s op de nieuwe computer moeten aanwijzen.