Beoordelingen 9,8 / 10  - 2846 klanten
menu sluiten

Hoe installeer ik de Profotonet Album Designer op mijn computer?

De Profotonet Album Designer 6.3.0 is een zeer uitgebreid en comfortabel softwarepakket voor Windows en Mac. Ben je nog beginner of inmiddels gevorderde ontwerper; de software biedt mogelijkheden voor iedere fotograaf. Download direct en ontdek hoe eenvoudig het werkt.

Je moet eerst onze albumsoftware op je computer installeren voordat je kunt beginnen met het maken van een album. Dat is fijn, want zo werk je met de maximale snelheid van je computer en hoef je pas tijdens het bestellen alles te uploaden.

1. Download de Album Designer
  2. Installeer de software volgens de instructies op het scherm.
  3. Start de software en begin met je album te ontwerpen.