Beoordelingen 9,8 / 10  - 2846 klanten
menu sluiten

Krijgen trouwe klanten kortingen bij Profotonet?

Voor grote bestelvolumes werken wij standaard met staffelkortingen. Deze worden automatisch verrekend tijdens de bestelling. Naast deze staffelkorting werken we ook met een beloningssysteem.

Wanneer je kiest voor Profotonet en jaarlijks voor meer dan € 3.000,- netto (excl. BTW en start- en verzendkosten) omzet genereert, ontvang je achteraf 5% korting. Deze korting kan uiteindelijk zelfs oplopen tot wel 20%, afhankelijk van de door jouw behaalde resultaten. Deze korting bepalen wij dus achteraf en is niet zichtbaar in je account. Wij nemen contact met je op als je daarvoor in aanmerking komt.

Van belang hierbij is dat je steeds ingelogd bent met hetzelfde account en hetzelfde e-mailadres.

En hoe zit dat met fotoclubs, studenten of verenigingen?

Regelmatig krijgen wij verzoeken van studenten, fotoclubs of verenigingen die ons om korting vragen. Gezien de enorme groei van amateurverenigingen en stijgingen van het aantal sponsorverzoeken hebben wij besloten om uitsluitend onze steun te geven aan geselecteerde goede doelen. Daarnaast zijn wij sponsor van de Zilveren Camera en een aantal fotofestivals. Wij vragen uw begrip voor ons standpunt en zullen je fotowerk met de grootste zorg en Profotonet kwaliteit blijven afdrukken.