Kan ik mijn fotoalbum op een andere manier aanleveren?

Het aanleveren van uw fotoalbum kan vooralsnog alleen via onze uitgebreide Album Designer. Deze software biedt voldoende mogelijkheden voor fotografen om een professioneel album samen te stellen. Natuurlijk kunt u desgewenst ook complete spreads opmaken in een ander programma (bijvoorbeeld InDesign) en deze als jpg’s importeren in onze software. Werkelijke spreadmaten treft u hier
De templates zijn op die pagina zelfs al direct als InDesign of psd file te downloaden!

Bestellen vanuit Fundy Designer of Pixellu SmartAlbums

Direct vanuit Fundy Designer of Pixellu SmartAlbums bestellen is niet mogelijk, maar al onze producten staan wel in hun software. Selecteert u daar dus een product van Profotonet dan heeft u direct al onze juiste spreadmaten. Op deze pagina hebben wij de stappen om te bestellen met een ontwerp vanuit Fundy en Pixellu beknopt omschreven.

Fotoalbum opmaken in InDesign

Vanuit InDesign kunt u complete spreads exporteren naar jpg en deze importeren in onze Album Designer. Wij hebben een mooi overzicht met spreadmaten per formaat fotoalbum. 
De templates zijn op die pagina zelfs al direct als InDesign of psd file te downloaden! Zorgt u er wel voor dat uw spreads kleurprofiel AdobeRGB of sRGB hebben. Zonder herkenbaar kleurprofiel tonen de afbeeldingen al flets in de Album Designer, in dat geval volstaat de spreads openen en opslaan vanuit Photoshop vaak al.

Fotoalbum direct als PDF aanleveren

Het aanleveren van uw fotoalbum kan vooralsnog alleen via onze uitgebreide Album Designer. PDF formaat wordt daarin niet ondersteund. Als u vanuit een ander ontwerpprogramma wil exporteren, zal u dat in jpg format of als 8 bits tiff kunnen doen. Deze bestanden kunt u dan als spread importeren in onze software.
Wij hebben een mooi overzicht met spreadmaten per formaat fotoboek. 
U kunt desgewenst de templates direct downloaden als InDesign of psd file! De gegeven maten zijn inclusief de afloop van de pagina. In onze software is de afloop van de pagina en het midden van de pagina weergegeven met een rode lijn.
Voor het netjes uitlijnen van foto’s op de pagina kunt u het beste ook dit artikel even lezen.