Foto op polystyreen

Foto op polystyreen

Laat uw foto opplakken op polystyreen voor een strakke look. Perfect geschikt in combinatie met een fotolijst zodat uw foto mooi strak blijft en niet gaat bobbelen. Een betaalbare keus met trendy resultaat.

Polystyreen is een harde, gladde kunststofplaat die uw afdruk verstevigt. Perfect geschikt in combinatie met een fotolijst zodat uw foto mooi strak blijft en niet gaat bobbelen. Een foto opgeplakt op polystyreen is ideaal voor tentoonstellingen, beurzen of ander kortstondig (binnen)gebruik.

Wij leveren polystyreen in het wit op 1 en 2 mm. Voor grote afdrukken adviseren we opplakken op het dikkere forex.

De kwaliteit die u gewend bent

Echte fotoafdruk op polystyreenEen echte fotoafdruk opgeplakt op polystyreen is de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij drukken uw foto's af op het hoogwaardige Fuji DPII papier. U kunt hierbij kiezen uit Glossy (hoogglans), Lustre (mat/zijdeglans), Pearl (parelmoerglans) of Velvet (extra mat) papier. Of kies een van de speciale zwart-wit papiersoorten, het Inkjet Lustre of Piezography K7 FineArt om een zwart-witfoto goed tot zijn recht te laten komen.

Een foto op polystyreen is perfect in combinatie met een fotolijst zodat uw foto mooi strak blijft. Indien gewenst kan een foto op polystyreen ook afzonderlijk opgehangen worden, echter is dit alleen voor kortstondig gebruik in verband met het vervormen van het materiaal door luchtvochtigheid en temperatuur. Het beste is dan te kiezen voor een aluminium profiel voor de beste stevigheid. 

Highlights

  • Lichtgewicht materiaal
  • Eenvoudig te bewerken
  • Echte fotokwaliteit voor de mooiste presentatie
  • Ook in panormaformaten

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten