Profotosales - het verkoopplatform voor schoolfotografen

Ben jij een schoolfotograaf en op zoek naar een platform dat je veel werk uit handen neemt? En dat streeft naar maximale omzet en conversie? Dan is Profotosales iets voor jou!

Al jaren zijn wij bij vele schoolfotografen in Nederland en België bekend als de meest complete oplossing als het gaat om het verkopen van je schoolfoto's. Ons platform geeft schoolfotografen de mogelijkheid om een naadloze samenwerking met ons als fotovaklab aan te gaan. Dat betekent: de hoogste kwaliteit, de beste kennis en de beste support!

Profotosales op alle devices

Wat is Profotosales?

Profotosales is een online platform gericht op de schoolfotografie voor het uploaden en online verkopen van schoolfoto's.

Zodra je bij ons klant wordt, krijg je een webshop die je geheel naar eigen wens in kan richten. Zo kun je zelf je productaanbod bepalen, je eigen prijzen hanteren en nog veel meer.

Na het inrichten van jouw webshop kun je beginnen met het uploaden van de foto's. Je kunt dit op verschillende manieren doen, we leggen dit graag aan je uit. Ook handig: je kunt productpakketten maken die je zelf in kunt richten en bijvoorbeeld verzamelorders maken om verzendkosten te besparen. Veel mogelijkheden dus om de verkoop te stimuleren! 

Na het uploaden van je foto's kun je de inlogkaarten maken. Deze inlogkaarten zijn bedoeld voor de ouders. Hierop staat een code waarmee ouders in kunnen loggen in jouw webshop. Zodra de ouders de inlogkaarten ontvangen, kunnen ze ook direct bestellen.

De bestelling wordt vervolgens door ons verwerkt. Wij drukken de foto's af, pakken ze in en verzenden ze whitelabel naar de klant; gemakkelijk en compleet gepersonaliseerd! 

Wat je verder zelf nog moet doen? Eigenlijk alleen de support die jouw klanten nodig hebben. Komen er vragen waar je niet zeker van bent of heb je hulp / advies nodig? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij hebben een ervaren team die jou kan helpen met de meest uiteenlopende vragen!


Waarom Profotosales?

Profotonet ontwikkelt al jaren fotoproducten van de hoogste kwaliteit. Schoolfotografen willen deze producten ook aan hun klanten aanbieden. Met Profotosales willen wij schoolfotografen helpen om dit doel, zo eenvoudig mogelijk, te bereiken. En aangezien de fotoproducten direct bij de producent afgenomen worden, betaalt u geen commissiekosten!

Ons online platform is binnenshuis ontwikkeld en wordt constant doorontwikkeld. Onze developers luisteren naar de wensen van de fotograaf en de klant, verzamelen en analyseren feedback en zijn constant bezig met verbeteren en vernieuwen.

Zo biedt Profotosales u onder andere:

 Onbeperkt aantal scholen uploaden
 Onbeperkte opslagruimte per school
 Scholen staan 18 maanden online
 Geen kosten voor persoonlijke support
 Geen commissiekosten
 Eigen watermerk en logo
 Meertalige webwinkel in het Engels & Nederlands
 Verzending naar het buitenland
 Verzendkosten besparen met behulp van verzamelbestellingen
 Snel foto's uploaden met behulp van sterrating
 Snel foto's groeperen op naam met behulp van de PFS-app
 Bepaal uw eigen prijzen en productaanbod (meerdere prijsprofielen mogelijk)
 Betaling via alle bekende betaalmethoden tegen lage transactiekosten
 Ons online platform is binnenshuis ontwikkeld en wordt constant doorontwikkeld
 Speciale lage prijzen

Prijs

Voor Profotosales betaal je maandelijks vaste kosten. Binnen deze kosten leveren wij de support die je nodig hebt en zorgen wij ervoor dat je platform onderhouden wordt. Daarnaast blijven wij continue doorbouwen aan het platform en profiteer je van de updates die er worden gedaan, zonder extra kosten!

Voor de verwerkte bestellingen krijg je twee keer per maand een verzamelfactuur waarin alle bestellingen zijn gebundeld die wij voor jou hebben verwerkt.

Binnen Profotosales krijg je standaard van ons speciale prijzen om producten tegen goede prijzen aan te kunnen bieden.

Bedrag
Maandelijkse abonnementskosten € 28,50
Commissiekosten Geen

Wij werken samen met Pay.nl voor het afhandelen van betalingen. Zij rekenen voor iedere transactie transactiekosten. Neem contact met ons op voor de actuele transactiekosten.


Demo

Benieuwd naar het platform? Bekijk de video voor een impressie of bekijk de demo-omgeving.

Benieuwd naar een voorbeeld van een bestelomgeving? Bekijk dan onze demo-omgeving.

U kunt op de demo-omgeving inloggen met: 1111-2222-3333

Ga naar de demo-omgeving


Contact

Ben je geïnteresseerd of wil je vrijblijvend een oriënterend gesprek met ons over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op