Photo Blocks
Photo Blocks
Photo Blocks
Photo Blocks
Photo Blocks

Photo Blocks

Photo Blocks, de wanddecoratie waar je naar blijft kijken. Het nieuwste product van Profotonet is een hoogwaardig en veelzijdig product dat u op vele manieren kunt gebruiken in uw interieur. Photo Blocks past op een kleine muur, maar vult ook een grote muur prachtig door er meerdere naast elkaar te hangen. Heeft u helemaal geen muur meer vrij? Kies dan voor de (los)staande variant.

Wat is Photo Blocks?

Photo Blocks is een echte fotoafdruk, verlijmd op een foamblok. Uw foto wordt afgedrukt op het allerbeste fotopapier. Met keuze uit wel 11 papiersoorten kiest u het papier waar uw foto het best op uitkomt. En dit is uniek. Bij andere aanbieders wordt uw foto direct geprint op het blok en niet eerst op fotopapier, waardoor je kwaliteitsverlies hebt, of kan men kiezen uit maar 1 papiersoort. Profotonet garandeert de hoogste kwaliteit én geeft u keus.

De echte fotoafdruk wordt verlijmd op een dik foamblok van 25 mm. Dit blok is licht van gewicht en niet gevoelig voor temperatuurwisselingen. De zijkant van het blok is netjes afgewerkt met een zwarte MDF-finish. Dit geeft de Photo Blocks een chique, strakke uitstraling waardoor het een prachtig product is voor in elk interieur.

Fotomuur

De Photo Blocks is ideaal om een unieke fotomuur mee te maken. Kies uw mooiste foto’s en bestel meerdere formaten. Hang deze speels of juist strak naast elkaar en voilà: een prachtige fotomuur. En nog leuker: de muur is nooit af. Want telkens als u weer nieuwe mooie foto’s hebt, kunt u Photo Blocks bijbestellen en de muur uitbreiden of een Blocks vervangen. Zo kunt u oneindig variëren en verveelt uw interieur nooit.

Schilderij

Geen ruimte voor een uitgebreide fotomuur? Bestel één formaat en hang hem op als een schilderij aan je muur. De Photo Blocks geeft een mooi diepte effect want door de dikte van het foamblok komt de foto wat verder naar voren. Hierdoor springt uw foto er echt uit.

Fotolijstje

Geen enkele muur meer vrij en wilt u wat anders dan een standaard fotolijstje? Bestel dan een 20x20 of een 20x30 cm Photo Blocks met houder om de foto neer te zetten. Zo fleurt u uw interieur op met een gave foto die in het oog springt. De beste kwaliteit op bijzonder materiaal.

Ophangsysteem

Achterkant FotoBloxWilt u de Photo Blocks ophangen aan de muur? Aan de achterkant van elke Blocks zitten een aantal gaten en zo kunt u de Photo Blocks gemakkelijk aan schroeven of spijkers hangen. Bij de kleine maten zit er ook een houder bij om de Photo Blocks neer te kunnen zetten. 

Highlights

  • Lichtgewicht
  • Vormvast
  • Strakke zwarte finish aan de zijkant
  • Keuze uit 11 papiersoorten
  • Perfect voor een fotomuur
  • Beschikbaar in 6 maten

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten