Foto op ChromaLuxe

Foto op ChromaLuxe

Een foto op ChromaLuxe; ons nieuwste product van waanzinnig hoge kwaliteit. En daarom past dit product perfect in het assortiment van Profotonet.
Een foto op ChromaLuxe heeft ontzettend heldere kleuren en maakt jouw interieur helemaal af met haar glanzende afwerking.

Een foto op ChromaLuxe wordt gemaakt via sublimatie techniek, een unieke techniek met een subliem resultaat.

Foto op ChromaLuxe

Een foto op ChromaLuxe heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo is het materiaal kras-, vocht- en uv-bestendig. Je kunt een foto op ChromaLuxe dus prima buiten hangen of schoonmaken. De levensduur van een foto op ChromaLuxe is afhankelijk van waar hij komt te hangen. Indien het buiten komt te hangen, heeft het een levensduur van 20 jaar en binnen een levensduur van 50 jaar. Dat betekent dat er na deze periode eventueel lichte kleurverschillen op kunnen treden. Een ChromaLuxe is dus perfect voor lange termijn doeleinden.

Sublimatie techniek

Het sublimatie proces werkt als volgt: allereerst wordt er een foto met 4 tinten hitte-gevoelige inkt geprint op papier. Daarna wordt deze foto in een speciaal apparaat gedaan, waarbij het beeld via hitte en onder grote druk overgezet wordt ín de coating van de aluminium plaat. Dit wordt ook wel hitte transfer genoemd. De inkt verdampt eigenlijk in de coating door de hitte, wat resulteert in een waanzinnig heldere, levendige foto op ChromaLuxe.

Highlights

  • Glanzende afwerking
  • Unieke techniek: sublimatie
  • Kras-, vocht- en uv-bestendig

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten