Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Een cadeaukaart is altijd een goed cadeau. En het werkt nog simpel ook. Bestel uw foto's online, vul uw code in en het systeem verrekent automatisch de waarde van uw cadeaukaart. 

Hoe bestel je met een cadeaukaart?

Fotoafdrukken, wanddecoratie en canvas
De cadeaukaart 'Fotoafdrukken en wanddecoratie' kan als volgt worden ingeleverd. Ga naar app.profotonet.nl, upload uw foto's en bestel de gewenste producten. Kies bij Stap 3: Betaalwijze voor 'Cadeaubon inwisselen', vul bij 'cadeaubon' de code in in klik op 'inleveren'. Klik rechtsonder op de kassabon 'coupon inleveren', vul uw code in en klik op 'ok'. 

Fotoalbums, luxe trouwboeken & fotokalenders
De cadeaukaart 'Fotoalbums & fotokalenders' kan als volgt worden ingeleverd. Bestel uw album of boek via de Profotonet Album Designer of de online software, maak uw album of kalender en tijdens de bestelling kunt u uw gegevens invoeren en de code van de cadeaukaart invullen. Bij de betaling kunt u kiezen voor een 'kortingscode' of 'giftcardcode'.  Let op! Kies hier voor 'giftcardcode', vul uw code in en klik op toepassen. Het bedrag wordt dan automatisch verrekend met het saldo van uw cadeaukaart.

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten