Online Marketeer

Profotonet is op zoek naar een ervaren marketeer. Ben jij diegene die het merk Profotonet verder uitbouwt, van onze klanten fans maakt en zo bijdraagt aan de verdere groei van ons bedrijf?

Word jij onze nieuwe (online) marketeer? (24 uur of meer)

Profotonet is op zoek naar een ervaren marketeer. Ben jij diegene die het merk Profotonet verder uitbouwt, van onze klanten fans maakt en zo bijdraagt aan de verdere groei van ons bedrijf?

Als marketeer van Profotonet weet je onze strategieën om te zetten in unieke campagnes, organiseer je beurzen, schrijf je teksten voor onze website en optimaliseer je onze vindbaarheid. Jouw bijdrage maakt het merk Profotonet nog sterker, met als uiteindelijk resultaat dat onze dienstverlening & communicatie nog beter aansluit bij de verwachtingen van onze klanten.
Nadat je bent ingewerkt zou een dag als marketeer als volgt kunnen verlopen:
Na je eerste kop koffie check je de social media op relevante ontwikkelingen, je update en schrijft content voor de website. Na een gezamenlijke lunch (waarbij je regelmatig alle 25 medewerkers ontmoet) brainstorm je over nieuwe ideeën, analyseer je het klantgedrag en zet dat om in actionable insights. Voor dat je naar huis gaat heb je op die manier jouw bijdrage geleverd aan het verder optimaliseren van de klantwaarde en loyaliteit van onze klanten.

Verder lever jij je bijdrage door:

 • Het versterken en verbeteren van de vindbaarheid en interactiviteit van onze online & offline kanalen (website, nieuwsbrieven, emailcampagnes, social media, influencers en beurzen).
 • Het bedenken en uitvoeren van onze (online) marketingcampagnes.
 • De vertaling van onze strategieën naar concrete marketingacties.
 • Het activeren van mediakanalen ter versterking van onze merkidentiteit en marketingactiviteiten.
 • Conversieratio en optimalisatiekansen zien en doorvoeren na analyse van diverse campagnes en statistieken vanuit Google Analytics.

Dit zoeken wij in jou:

 • Je bent een professional (HBO werk- en denkniveau) die ruime ervaring (minimaal 3 jaar) heeft op het gebied van (online) Marketing & Communicatie.
 • Je hebt succesvol gebleken ervaring met brandmarketing.
 • Je hebt kennis van online marketing (SEA & SEO), kent de ins & outs van de social media platformen en hebt ervaring met het organiseren van beurzen.
 • Je hebt ervaring met het schrijven van teksten en zorgt dat de communicatie met de klant optimaal verloopt.
 • Je weet de totale customer journey te optimaliseren.
 • Je hebt affiniteit met fotografie en hebt een neus voor trends en ontwikkelingen in de markt.
 • Je hebt ervaring met emailmarketing en de diverse social media kanalen.
 • Ervaring met Google Analytics en Photoshop is een sterke pre.

Zo ben je bekend:

 • Een communicatief vaardige teamplayer.
 • Creatief, kritisch en leergierig. De ontwikkelingen op marketinggebied volg je op de voet.
 • Proactief met een commerciële drive.
 • Nauwkeurig en resultaatgericht. 

Dit  mag je van ons verwachten:
Een professionele en prettige werkplek waar je de ruimte krijgt om de doelen te realiseren op een manier zoals jij dat voor ogen hebt. Je werkt nauw samen met de directeur en de productieleider, de collega’s van klantenservice en van ICT.
Afhankelijk van je ervaring zal je jaarsalaris liggen tussen € 40.000 en € 60.000 (op fulltime basis, inclusief vakantiegeld), daarnaast de nodige ‘needs to have’.

Over Profotonet
Profotonet is één van de grootste fotofinishingbedrijven in Nederland, gevestigd in Capelle aan den IJssel. Fotoafdrukken, canvassen, fotoalbums, wanddecoratie en kalenders vormen de kern van onze dienstverlening. Wij verwerken bijna alles fotochemisch, om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Profotonet onderscheidt zich als fotovaklab door professionaliteit en kwaliteit te combineren met persoonlijke service en zeer snelle levering. De online fotoservice richt zich op de veeleisende hobby- en beroepsfotograaf. Onze ca. 25 medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam en gefocust op één doel: de klant professioneel en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Word jij onze nieuwe online marketeer?
Spreekt het je aan om op een professionele maar informele werkplek te werken (nabij Rotterdam en direct aan de A20)? Neem een kijkje op onze website (profotonet.nl/ ) en mail je motivatie en CV naar Committed Career Coaching, t.a.v. de heer R. Zoutewelle, ccc@committedcareercoaching.com. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Degene die al in een eerder stadium heeft gereageerd hoeft niet opnieuw te reageren.

Profotonet en Committed Career Coaching stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie overigens niet op prijs.