Valentijnsactie

Op Valentijnsdag draait het om het uiten van je waardering en liefde voor je naasten. Omdat wij altijd met veel liefde je foto's afdrukken, verrassen we je graag met een leuk cadeautje. In de periode van 14 t/m 28 februari 2018 ontvang je 10,- korting op je bestelling, ongeacht je aankoopbedrag. 

Verras je geliefden met een mooie afdruk, wanddecoratie of een fotoalbum en laat ze zien hoeveel ze voor je betekenen. Zo kun je je favoriete momenten vereeuwigen om nog regelmatig samen naar terug te kijken en te herbeleven. 

Praktische zaken

Ook niet geheel onbelangrijk, een paar kleine puntjes om rekening mee te houden: 
Je kunt de kortingscode VALENTIEN gebruiken voor alle fotoproducten in ons assortiment van 14 februari t/m 28 februari 2018. We kunnen dit om administratieve redenen niet achteraf nog verrekenen op eerder geplaatste bestellingen of als je per ongeluk toch vergeten bent de code in te vullen. Deze code geldt niet voor de start- en verzendkosten en is een keer te gebruiken per persoon.

Bestellen doe je zo:

Wil je een foto, canvas of wanddecoratie bestellen? Dat werkt alleen via onze meest recente bestelsoftware app.profotonet.nl. Maak jouw bestelling en kies bij de betaalwijze voor 'cadeaubon inwisselen'. Hier vul je de code in bij kortingscode en vergeet niet op inleveren te klikken om hem te activeren.

Wil je een fotoalbum of fotokalender bestellen? Vul dan in het online bestelformulier in de laatste stap de actiecode in. Download direct de bestelsoftware en bestel jouw fotoalbum nu met € 10,- korting.