Urban Photo Race 2018

De Urban Photo Race is een fotomarathon en de ultieme uitdaging voor elke stadsfotograaf die gewoon wil dat iemand de regels bepaalt en gaat! Doe mee en ervaar elke stad met een nieuw perspectief.

Gedurende de dag worden deelnemers uitgedaagd om fotoseries (3 foto's per thema) te maken binnen een gegeven tijdslimiet. Deze thema's worden bekendgemaakt op geplande en verschillende locaties (checkpoints). Het doel is om deelnemers de mogelijkheid te bieden de stad op een andere manier te bekijken en te bekijken, nieuwe plaatsen te ontdekken en andere stedelijke slimme fotografen te ontmoeten terwijl ze hun creativiteit gebruiken om verschillende thema's in foto's te interpreteren en te vertalen. 

Urban Photo Race Amsterdam Night
21/04/2018
Urban Photo Race Rotterdam
12/05/2018
Urban Photo Race Amsterdam Day
16/06/2018

Winactie!
Als partner van de Urban Photo Race mogen we maar liefst 6 (!) deelname tickets weggeven. Ga naar onze Facebookpagina, like de actie en laat vooral weten waarom jij hieraan mee zou willen doen. Je mag zelf kiezen of je mee wilt doen in Rotterdam of Amsterdam. 

De organisatie doet elk jaar weer haar best om het beste en meest opwindende Street Photography-evenement te organiseren. Meedoen? Meer informatie is te vinden op de website