Profotonet op Engaged

Op 30 september en 1 oktober vindt Engaged plaats. Deze trendsettende trouwbeurs is niet alleen interessant voor bruidsparen en trouwfotografen, maar ook voor iedereen die het leuk vindt om te kijken wat de trends zijn op trouwgebied. Laat je inspireren, volg workshops en kom ook vooral even langs bij onze stand. En je kunt nog voor een leuk prijsje gaan ook...

30 september en 1 oktober 2017 | Westergasfabriek in Amsterdam

Engaged omschrijft zichzelf als 'de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt'. Dat is een mooie omschrijving, want het plannen van een bruiloft is een hele onderneming en daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Op de beurs vind je dus inspiratie en de beste ondernemers om jouw bruiloft precies te maken zoals jij dat wilt. En dat is waarom wij er ook staan met ons gehele assortiment aan fotoalbums. Hier kun je zowel onze gewone fotoalbums als de luxe premium trouwboeken bekijken. Uiteraard zullen we ook ons assortiment aan wanddecoratie meenemen en zijn er samples van alle materialen te krijgen.

Zien we je daar? Als je de kortingscode VEN2017 gebruikt, krijg je €2,50 korting op je kaartje. Je betaalt dan nog maar €15,50 ipv €18,00.