Profotonet op Engaged

Op zaterdag 3 en zondag 4 maart zijn we weer te vinden op Engaged, dé vernieuwende trouwbeurs. Deze editie vindt plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam en ook wij zijn weer aanwezig met onze fotoalbums. Wil je erbij zijn? Koop dan nu je kaartjes met korting. Ennn... we mogen twee kaartjes weggeven!

Zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 | Westergasfabriek Amsterdam

Engaged is niet zomaar een trouwbeurs: het is een trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt. Geen ouderwetse taferelen, maar juist vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. Je vindt hier diverse vendors die allemaal iets anders aanbieden, maar een ding gemeen hebben: ze willen ervoor zorgen dat een trouwdag perfect en onvergetelijk is. 

Hier willen wij ook aan bijdragen. Net als de voorgaande edities zullen wij aanwezig zijn met met ons gehele assortiment aan fotoalbums, zowel de gewone fotoalbums als de premium fotoalbums, en laten we jullie kennismaken met ons en onze producten. 

Tickets bestellen met korting
Bestel nu je tickets met €2,50 korting met de code VENDOR18. Je betaalt dan nog maar 15,50 ipv 18,00 per ticket (inc. servicekosten). 

Winactie
We mogen twee kaartjes weggeven! Kijk op Facebook of Instagram wat je moet doen om hier kans op te maken.