Profotonet op Engaged

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober zijn we weer te vinden op Engaged, dé vernieuwende trouwbeurs. Deze editie vindt plaats in de Cruise Terminal in Rotterdam en ook wij zijn weer aanwezig met onze fotoalbums. Wil je erbij zijn? Koop dan nu je kaartjes met korting. 

Zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 | Cruise Terminal Rotterdam

Op 13 + 14 oktober '18 vindt de volgende editie van trouwbeurs Engaged plaats in Rotterdam! Ga je trouwen of heb je een vriend(in) die verloofd is? Heb je nog geen idee wat je wil, of moet je nog de laatste puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Je ontmoet er leveranciers die wij voor je geselecteerd hebben, kunt taartjes proeven, foto's bekijken, lezingen bijwonen, en vakmensen aan het werk zien. Geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen maar vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. Be there or be square!

En ook wij hebben dat als uitgangspunt en zijn dus ook aanwezig op Engaged, en zeker in Rotterdam. Kom de mooiste fotoalbums bewonderen, ontdek hoe je ze kunt samenstellen en ontwerpen en maak kennis met ons. 

Kijk. Trouwen is over het algemeen best een grote onderneming. Een huwelijk organiseren en plannen is niet niks, en daar kun je best wat hulp bij gebruiken. De meeste pas verloofde koppels krijgen de rillingen van het woord 'trouwbeurs', maar wij beloven je dat Engaged er eentje is waar je kippenvel van krijgt op de bést mogelijke manier. Wij zijn namelijk net zo allergisch voor bruidsbeurzen die 10 jaar achter lopen op de trends. Bij ons vind je inspiratie voor je huwelijk, de beste leveranciers, de leukste mensen, én dat alles op een manier die absoluut niet truttig is.  Wat ons betreft hoort een trouwbeurs helemaal bij je huwelijk organiseren, dus jullie komen natuurlijk langs!

Tickets bestellen met korting
Bestel nu je tickets met €2,50 korting met de code VENDORRT18. Je betaalt dan nog maar € 15,- i.p.v. € 17,50 per ticket. 

Locatie: Cruise Terminal, Rotterdam // open: 10.00 - 17.00 uur // tickets zijn nu te koop!