Profotonet op de beurs

Dit jaar staat Profotonet op 2 beurzen: Professional Imaging en de Fotofair. 
Beide beurzen hebben een jubileumjaar, en pakken groots uit. Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen! Benieuwd wat er te beleven valt dit jaar? Lees dan snel verder. 

Wil je ons ontmoeten, onze producten eens in het echt bekijken, aanraken en voelen? Naast dat je altijd welkom bent bij ons in Capelle aan den IJssel, zijn we ook op de Professional Imaging en de Fotofair te vinden.

Professional Imaging
23, 24 en 25 maart | De Loods, Nijkerk

Voor de 20e editie heeft de organisatie een geheel vernieuwde opzet gemaakt. Naast het wijzigen van de hoofdingang en de routing, zullen de 2 bekende Theaters aangevuld worden met vele demo’s en andere activiteiten op de beursvloer onder de noemer EXPERIENCE. In het theater zijn dagelijks lezingen te volgen van o.a. Pim Ras, Jeroen Toirkens en Glyn Dewis. Kijk voor de volledige lijst en de eventuele sprekers dagen op de website van Professional Imaging. Op de site zijn natuurlijk ook de toegangskaarten te bestellen. Je kan nog t/m 31 januari a.s. gebruik maken van de 25% EarlyBird korting. Een dagkaart kost dan slechts € 7,50 in plaats van € 10,00 en een Passe-partout € 15,00 in plaats van € 20,00

Bestel hier je kaarten voor de Professional Imaging

Fotofair
25 en 26 mei |  Event Terrein, Hilvarenbeek

Fotofair beleeft al weer zijn 5e editie, en staat dit jaar op een nieuwe en bosrijke locatie net achter het Safari Resort van Safaripark Beekse Bergen. Laat je inspireren bij de verschillende lezingen of doe mee met een exclusieve masterclass of workshop. Lezingen zijn inbegrepen bij de toegangskaart, die hoef je dan ook vooraf niet te reserveren. Het strijkt wel tot de aanbeveling om het programma goed in de gaten te houden, want de inloop houdt een keer op "vol is vol". Masterclasses hebben een additionele prijs en zijn vooraf te boeken. Op de website van Fotofair staat precies omschreven wat de betreffende workshop inhoudt en wat je er voor nodig hebt. Masterclasses zijn te boeken bij een toegangsticket.

Bestel hier je kaarten voor de Fotofair

Natuurlijk zijn al onze producten er te zien en zijn we er voor al jullie vragen en opmerkingen. We zien jullie graag op een van deze, of wellicht beide evenementen!