Profotonet op de beurs 2018

Net als de voorgaande jaren zijn we ook in 2018 weer op diverse beurzen te vinden. De complete programma's zijn nog niet bekend, maar zoals altijd zullen we aanwezig zijn met onze producten en klaarstaan voor alle vragen. Hier alvast een overzicht zodat je niks misloopt.

Engaged
Het plannen van een bruiloft is een hele onderneming en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Op Engaged vind je inspiratie en ondernemers om je bruiloft precies te maken zoals jij dat wilt. Van kostuums tot fotografen: alles kun je hier vinden en ook wij zijn natuurlijk aanwezig met onze fotoalbums en andere fotoproducten.

3 en 4 maart – Amsterdam

13 en 14 oktober – Rotterdam
Mis het niet en bestel nu je kaarten

Professional Imaging
Alweer de 19e editie van de bekendste professionele fotografiebeurs die dit jaar zelfs een nieuwe nationale beeldwedstrijd introduceert: de PIA d’Or Talent Award 2017/2018. Op de beurs vind je informatie, sprekers, exposities, en leveranciers van alles wat met fotografie te maken heeft - waaronder wij met onze producten. 

24, 25 en 26 maart – Nijkerk 
Mis het niet en bestel nu je kaarten. Wees er snel bij en koop als Early Bird je ticket voor slechts €7,50!

Fotofair
De Fotofair is de perfecte plek om je als fotograaf verder te ontwikkelen en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij zullen hier te vinden zijn met workshops, leuke activiteiten rondom fotografie en natuurlijk alle informatie over onze producten en diensten. Nieuw dit jaar is fotowedstrijd waarin de jury zoekt naar de eerste Photomaster van de Benelux

26 en 27 mei – Hilvarenbeek Beeksebergen
Mis het niet en bestel nu je kaarten

Fotofestival aan de Maas
Voor het eerst brengt het Fotofestival aan de Maas de beste Nederlandse amateurfotografen samen in een unieke expositie in het Nederlands Fotomuseum. Voor liefhebbers zijn er interessante lezingen en andere activiteiten en ook wij zullen aanwezig zijn als partner.

10, 11, 12 en 13 mei - Rotterdam