Polaroid Style foto's - meer lettertypes

We hebben ze alweer een tijdje, onze leuke Polaroid style foto's. Bij bestellen kon je daar altijd al een tekst bij plaatsen, om de afdruk direct persoonlijker te maken. Het lettertype stond tot nu toe vast, maar we hebben dit voor je uitgebreid; er is nu keuze uit 4 geheel verschillende lettertypes. Dus ga lekker aan de slag! Maak van die mooie foto's zo'n leuke retro print en typ er direct een leuke tekst bij.

Breng je foto's direct tot leven in een handomdraai. Waarom al die leuke foto's op je telefoon of computer laten staan, als je snel en makkelijk hele leuke foto's kunt afdrukken? Met een tekst erbij zijn ze gelijk klaar om uit te delen als bijvoorbeeld bedankkaartje na een bruiloft.

Bestel je foto's in polaroid style, die leuke retro-look is weer helemaal terug.

De foto's worden op Fuji Glossy fotopapier afgedrukt. Zo wordt die vintage stijl gecombineerd met de professionele kwaliteit van nu, die je van ons gewend bent. De Polaroid Style foto's zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, en zijn voorzien van de bekende witte rand rondom mét de mogelijkheid om er tekst in te zetten. Dit kan dus direct in de software, maar je kan er natuurlijk ook achteraf zelf een leuke handgeschreven tekst opzetten. Met een mooi divers assortiment aan lettertypes kun je zowel kiezen voor een strak lettertype, sierlijk, retro of gewoon heel simpel. Kies wat het best bij jou en de foto past. 

Polaroid style foto  Polaroid style foto  Polaroid style foto

Ontzettend leuk voor foto's van gasten op een trouwdag, een dagje 'fun' met vrienden, je kinderen of op een festival. De foto's krijgen net even een speelser effect, je kunt er een tekstje opzetten (dit kun je direct mee laten printen of er zelf later opschrijven). 

Ideaal ook als cadeau: verras diegene met een retro afdruk, een leuke tekst en je trekt gegarandeerd de aandacht.

De Polaroid style prints zijn beschikbaar in de formaten: 10,2 x 8,6 cm, 12,7 x 10,6 cm en 15,2 x 12,7 cm. De foto zelf (in het kader) is altijd vierkant. Let op dat u de uitsnede tijdens het bestellen nog wel zelf aanpast, anders kan het zijn dat er een gedeelte van het beeld wegvalt.

  • Vanaf 1 stuk te bestellen
  • Drie verschillende formaten
  • Op Fuji Glossy fotopapier
  • Bepaal zelf de uitsnede van de foto
  • Direct eigen tekst op de foto plaatsen

Bestel direct jouw eigen Polaroid style foto's simpel via onze software.