Nieuwe omslagmaterialen voor fotoalbums

Leuk nieuws! We voegen weer drie nieuwe materialen toe bij onze omslagmaterialen. Deze nieuwe materialen zijn te bestellen voor premium en reguliere fotoalbums.

Lichtgrijs, donkergrijs en grijsgroen

We voegen twee mooie soorten lederlook toe met een structuur. Het materiaal is te verkrijgen in lichtgrijs en donkergrijs; twee mooie, chique en tijdloze kleuren. De structuur van het leer geeft het materiaal een stijlvolle look, waardoor een fotoalbum met deze cover een echte eyecatcher is.

Ook voegen we een trendy grijsgroene kleur toe van vinyl. Dit materiaal heeft vrijwel geen structuur en voelt zacht aan, waardoor het een mooie rustige uitstraling heeft. Met deze hippe kleur, sluit je album perfect aan bij de huidige trends.

Embossing en lasertekst

Op alle drie de materialen kan embossing toegepast worden, ook met alle soorten folie (goud, zilver, zwart en wit). Op de lichtgrijze en grijsgroene kaft kan ook een lasertekst gekozen worden, op de donkergrijze is dit niet mogelijk, omdat lasertekst niet goed zichtbaar is op deze kleur.

Demoset

We hebben foto’s gemaakt van de nieuwe covermaterialen, maar een beeldscherm kan vertekenen. Daarom raden we aan om een demoset te bestellen om een goed beeld te krijgen van de diverse omslagmaterialen. Het demoset (regulier of premium) bevat stalen van alle covermaterialen en de mogelijke papiersoorten voor albums. Het demoset kost €5,-, maar je krijgt er een tegoedbon bij t.w.v. €5,- die je kunt besteden bij het bestellen van een fotoalbum.

Heb je al een demoset thuis? Bestel dan nu tijdelijk de drie nieuwe kleuren los en betaal alleen de verzendkosten. Bestel dit setje in combinatie met een aantal foto’s, en je hebt de nieuwe kleuren dus kosteloos in huis.