Nieuwe kleuren linnen voor fotoalbums

Leuk nieuws, we hebben twee nieuwe kleuren linnen toegevoegd aan ons assortiment voor de fotoalbums en premium fotoalbums. Een trendy, stoere donkergroen of een warme lichtgrijze tint linnen voor jouw mooiste fotoalbum. 

Twee nieuwe trendkleuren dus, voor onze fotoalbums: donkergroen (stoer) en lichtgrijs (iets warme tint). Hoge kwaliteit linnen in dezelfde lijn als de al bekende linnenkleuren. Beide variaties zijn ook mogelijk met een lasertekst en zijn zowel voor de gewone fotoalbums als de premium fotoalbums beschikbaar. 

Bekijk de covermogelijkheden voor premium fotoalbums
Bekijk de covermogelijkheden voor de fotoalbums 

Stalenset voor professionele fotografen
Voor onze diverse soorten materialen voor de covers voor de fotoalbums hebben we stalensetjes, en deze nieuwe kleuren horen daar natuurlijk ook bij. Heb je interesse, dan kun je deze twee nu tijdelijk ook apart bestellen via onze webshop en sturen wij ze graag toe. 
Ben je nog helemaal niet in het bezit van een stalenset, dan kun je deze ook bestellen en voegen we deze nieuwe uiteraard ook bij. 

Coming soon!
En houd ons de komende tijd goed in de gaten, want er komt nog meer nieuws voor de fotoalbums. 
* Embossing met en zonder folie (goud, zilver, zwart, wit)
* Handgemaakte bewaarboxen in hetzelfde materiaal als het fotoalbum, desgewenst met USB-stick geleverd.

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je er dan snel voor aan. 

Made in Holland!
Voor ons is het vanzelfsprekend, maar weet jij eigenlijk wel dat wij alles zelf maken? Al onze producten, van een fotoafdruk tot een fotoalbum, elk onderdeel daarvan wordt gemaakt door onze mensen met hun eigen handen en behulp van een paar machines. We hebben er een paar filmpjes van gemaakt, erg leuk om te zien. Niets uit lagelonenlanden of ver weg, maar made in Capelle aan den IJssel (Nederland). Lekker snel geleverd, vertrouwd en veilig!