Nieuwe handgemaakte box voor fotoalbums

De meest luxe box voor je fotoalbum die er maar is: de Custom bewaarbox. Geschikt voor alle type fotoalbums, voor alle formaten die wij leveren en ook nog eens door jezelf samengesteld in kleur en materiaal. De mooiste box voor het fotoalbum vol met jouw mooiste momenten. 

Stel zelf jouw fotoalbum pakket samen, een fotoalbum naar wens, daar hoort ook een box naar wens bij. Kies de gewenste kleur, het gewenste materiaal en maak hem perfect matching bij jouw fotoalbum. 

Custom bewaarbox

Onze nieuwste aanwinst is de Custom bewaarbox, de meeste luxe box om je fotoalbum in te bewaren. We maken hem op maat, met de hand, geheel in stijl en passend bij het fotoalbum tegelijk met het fotoalbum zelf.
Het leukste is natuurlijk dat je nu exact hetzelfde materiaal kunt kiezen als wat je ook voor je fotoalbum hebt gekozen, maar ook een andere kleur is een mogelijkheid om hem in op te bergen. Alle materialen zijn beschikbaar, uiteraard blijven die van de fotoalbum en de premium fotoalbum gescheiden.
We leveren de custom bewaarbox standaard met een zwart doosje en werken hem netjes af met een zwart dubbel lintje om het fotoalbum er heel makkelijk uit te halen. 
De custom bewaarbox is er voor alle formaten en fotoalbums die wij aanbieden, en is er al vanaf € 25,-. 

Embossing
We kregen de vraag al eerder: is embossing ook mogelijk op de custom bewaarbox? Helaas nog niet. We gaan eerst van start met plain boxen in de kleur en materiaal naar wens. En we hopen op korte termijn ook de optie embossing hieraan toe te kunnen voegen. Wel zal dit overeen moeten komen met de embossing die gekozen is voor op het fotoalbum. 

Handmade in NL

Zoals je weet vervaardigen wij alles zelf met de hand in onze productiehal in Capelle aan den IJssel. En zo ook deze nieuwe custom bewaarboxen. We maken ze in losse onderdelen op diverse machines en voegen later alles bij elkaar tot de ultieme beleving om je fotoalbum te ontvangen en terug te vinden in deze mooie bijpassende box. Groot voordeel dat wij alles zelf vervaardigen: lekker snel geleverd, vertrouwd en veilig. En uiteraard met de fijne service die je van ons gewend bent. 

Formaten & prijzen

Zoals vermeld is de Custom bewaarbox beschikbaar voor alle formaten fotoalbums en premium fotoalbums. We hebben een kleine range in prijzen.

Formaat Prijs
15x15 € 25,-
15x20 € 25,-
20x20 € 27,50
20x30 € 27,50
30x20 € 27,50
30x30 € 30,-
30x45 € 30,-
Premium 30x30 € 40,-
Premium 30x40 € 40,-