Moederdag: 20% korting op canvas & dibond

Zondag 13 mei is het Moederdag, en elke moeder verdient een mooi en bijzonder cadeau. Die prachtige portretfoto, mooiste vakantiefoto of dat ene speciale plaatje. Maak er een canvasdoek van of een foto op dibond en verras je moeder met dit persoonlijke cadeau. Speciaal voor Moederdag bestel je een canvas of foto op dibond met maar liefst 20% korting.

Bij Profotonet gaan we altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit, en dus ook voor een foto op canvas of een foto op dibond. Zeker als hij voor moeder is, want verdienen alle moeders niet het beste? 

De beste foto op canvas

 • Met de hand gemaakt en gespannen
 • Met zorg en professionaliteit geprint
 • Briljante kleuren en uv-bestendig
 • Persoonlijke controle door specialist
 • Stevige houten frames in 2 diktes (2cm en 4cm)
 • Luxe houten baklijst in 3 kleuren
 • Keuze uit diverse opties om de randen af te werken

→ Bestel je Foto op canvas uiterlijk dinsdag 8 mei om hem voor Moederdag in huis te hebben.

Moderne foto op dibond

 • Keuze uit diverse papiersoorten
 • Topkwaliteit met een echte fotoafdruk
 • Stevig, vormvast en duurzaam
 • Strak & modern design
 • Stabiel en zeer licht
 • Keuze uit twee ophangsystemen

→ Bestel je Foto op dibond uiterlijk zondag 6 mei om hem voor Moederdag in huis te hebben. (dit is een eenmalige uitzondering dat de levertijd korter is dan gebruikelijk)

Naast een fijn Moederdag ontbijt, hoort natuurlijk een prachtig cadeautje, netjes ingepakt en met een persoonlijke inhoud. We laten het te weinig merken vaak en zeggen te weinig hoe blij we eigenlijk zijn met onze moeder. Maak het mooi, en laat je moeder deze dag weer even heel speciaal voelen. 

Promotiecode: moederdag
De promotiecode is geldig t/m 13 mei 2018.
Bestel voor zondag 6 mei dan heb je het voor Moederdag in huis. 

Bestel nu voor Moederdag een mooie foto op canvas of foto op dibond met 20% korting met de promotiecode: moederdag.* Vul deze direct in tijdens het bestellen om deze korting te krijgen. Deze korting is geldig op alle formaten canvas en dibond, exclusief start- en verzendkosten. De code vul je in bij stap 3 van de bestelling: Betaalwijze > Cadeaubon inwisselen > Kortingscode gebruiken > vul MOEDERDAG in > Inleveren. Je ziet de korting dan direct toegepast worden in het overzicht bij stap 4 van de bestelling. Staat de code daar niet verwerkt, ga dan terug naar stap 3 en geef de code nogmaals in. De actie is geldig t/m 13 mei 2018 en geldt niet over andere prijsafspraken of tegelijk met andere acties.

*Over extra's zoals een baklijst c.q. ophangsysteem wordt de korting niet berekend.

Let op, vergeet niet je kortingscode in te vullen!
Het gebeurt ons allemaal wel eens, we zien de actie en gaan direct over tot bestellen. Heel goed natuurlijk, maar toch vergeten we dan de kortingscode in te vullen... Wil je gebruikmaken van de actie, zorg dan dat je de kortingscode tijdens het bestellen direct invult. Neem bij problemen contact op met de klantenservice en rond de order nog niet af: de korting kan niet met terugwerkende kracht worden verwerkt!

Wil je meer weten over onze hoge kwaliteit foto op canvas, topkwaliteit foto op dibond of bestel direct jouw foto op canvas of bestel direct jouw foto op dibond voor Moederdag met 20% korting.