Profotonet wenst u fijne dagen en steunt Artsen Zonder Grenzen

Het was mede door uw toedoen voor ons weer een mooi jaar en wij hopen u de komende jaren nog minstens zo goed van dienst te mogen zijn. Wij willen u hierbij bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking.

Het eind van 2018 is in zicht, wat weer een mooie gelegenheid is om u als klant te bedanken voor het vertrouwen en de goede samenwerking. Dit jaar ontving Profotonet van Fuji het Certificate of Quality Recognition, waarmee wordt aangetoond dat wij kwaliteitsproducten leveren; continu, de hele dag, het hele jaar op hetzelfde hoge niveau. Ook hebben wij de levertijd van onze wanddecoratie kunnen halveren, omdat niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid bij ons hoog in het vaandel staat. Profotonet blijft altijd in beweging, en natuurlijk gaan wij dat in 2019 continueren.

Inmiddels groeit het uit tot een traditie om in plaats van iedereen een kaart of iets anders te sturen, vanuit Profotonet een gift aan een goed doel te doen. Dit jaar hebben wij besloten om wederom Artsen zonder grenzen te steunen. Tijdens kerst, oud en nieuw, dag en nacht werken zij keihard door om levens te redden. Een "kerstpakket" vullen met noodhulpgoederen is wat ons betreft een mooie kerstgedachte.
 

Ik wens u namens alle collega’s bij Profotonet, een prettig en gezond 2019 toe!