• Valentijnscadeautje

  Op Valentijnsdag draait het om het uiten van je waardering en liefde voor je naasten. Omdat wij altijd met veel liefde je foto's afdrukken, verrassen we je graag met een leuk cadeautje. In de periode van 14 t/m 28 februari 2018 ontvang je 10,- korting op je bestelling, ongeacht je aankoopbedrag. 

  Verder lezen ›
 • Chris Keulen wint Zilveren Camera 2017

  Fotograaf Chris Keulen is winnaar van de Zilveren Camera 2017. Hij wint deze prestigieuze prijs met een indringende serie foto's over de liefde en zorg van een man voor zijn dementerende vrouw. Chris ontving met zijn serie 'Kwetsbare liefde' een geldbedrag van € 7.500 tijdens de drukbezochte prijsuitreiking afgelopen zaterdag 3 februari in Museum Hilversum. 'Ik wil de kwetsbaarheid van de liefde laten zien.' Het is bijzonder dat de jury voor de tweede keer achter elkaar de hoofdprijs heeft gegeven aan een beeld uit een serie en niet uit de enkele inzendingen. Een trend lijkt gezet. Net als alle voorgaande jaren heeft Profotonet de foto's van de winnaars en genomineerden afgedrukt en als trotse partner van de Zilveren Camera willen wij Chris dan ook feliciteren en hem bedanken voor het inzenden van deze kwetsbare en mooie beelden. 

  Verder lezen ›
 • Nominaties Zilveren Camera 2017 bekend

  Eerder deze week zijn de nominaties van de Zilveren Camera 2017 bekendgemaakt. Hieronder staat de uitgebreide lijst. De prijswinnaars worden op 3 februari bekendgemaakt in Museum Hilversum. Uiteraard zijn wij daarbij en kun je via Twitter ons én de winnaars LIVE volgen. 

  Verder lezen ›