• Profotonet op de Fotofair

  Profotonet staat voor de tweede keer op de Fotofair en we pakken groots uit! We hebben een tent voor onszelf, met alles wat een fotoliefhebber nodig heeft van opname tot afdruk. Hier laten we al onze producten zien, vertellen we wat er in de toekomst aan gaat komen, hebben we meerdere workshops en natuurlijk kun je bij ons terecht met al je vragen. Zeker de moeite waard om even te bekijken!

  Verder lezen ›
 • Fotofestival aan de Maas

  Voor het eerst brengt het Fotofestival aan de Maas de beste Nederlandse amateurfotografen samen in een unieke expositie in het Nederlands Fotomuseum. Voor liefhebbers zijn er interessante lezingen en andere activiteiten en ook wij zullen aanwezig zijn als partner. Mis het niet; van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei 2018 op de Kop van Zuid en Katendrecht, hartje Rotterdam. 

  Verder lezen ›
 • Moederdag: 20% korting op canvas & dibond

  Zondag 13 mei is het Moederdag, en elke moeder verdient een mooi en bijzonder cadeau. Die prachtige portretfoto, mooiste vakantiefoto of dat ene speciale plaatje. Maak er een canvasdoek van of een foto op dibond en verras je moeder met dit persoonlijke cadeau. Speciaal voor Moederdag bestel je een canvas of foto op dibond met maar liefst 20% korting.

  Verder lezen ›