• Liefde is goud!

  Valentijnsdag, de dag van de liefde. De dag om de mooiste herinneringen te delen met elkaar. Verras jij jouw heimelijke, of OVER duidelijke liefde met een mooie afdruk of een leuk album? Wij helpen je graag aan een leuk en persoonlijk cadeau!

  Verder lezen ›
 • Cynthia Boll wint Zilveren Camera 2018

  Fotografe Cynthia Boll is de winnaar van de Zilveren Camera 2018. Zij wint met haar serie "Sinking Cities Jakarta". Jakarta zinkt in rap tempo tussen de 10-25 centimeter per jaar. Cynthia wil met haar serie laten zien welke problemen de plaatselijke bevolking van de zinkende steden ondervinden. Dat is haar uitermate goed gelukt; het is een confronterende serie waar mensen duidelijk om een groot probleem heen leven. Net als alle voorgaande jaren heeft Profotonet de foto's van de winnaars en genomineerden afgedrukt. Als trotse partner van de Zilveren Camera willen wij Cynthia dan ook van harte feliciteren! 

  Verder lezen ›
 • Profotonet op de beurs

  Dit jaar staat Profotonet op 2 beurzen: Professional Imaging en de Fotofair. Beide beurzen hebben een jubileumjaar, en pakken groots uit. Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen! Benieuwd wat er te beleven valt dit jaar? Lees dan snel verder. 

  Verder lezen ›