• De koningin onder de papiersoorten

  Bij de opening van de Zilveren Camera (februari 2019) heeft Richard Berlijn (directeur Profotonet) het met Koning Willem-Alexander uitgebreid gehad over Maxima. Het ging niet over Koningin Máxima, maar over het nieuwe Fuji Crystal Archive Professional Paper - Maxima. Graag vertellen wij jou zoals beloofd ook wat meer over dit bijzondere fotopapier wat vanaf nu te bestellen is!

  Verder lezen ›
 • Liefde is goud!

  Valentijnsdag, de dag van de liefde. De dag om de mooiste herinneringen te delen met elkaar. Verras jij jouw heimelijke, of OVER duidelijke liefde met een mooie afdruk of een leuk album? Wij helpen je graag aan een leuk en persoonlijk cadeau!

  Verder lezen ›
 • Cynthia Boll wint Zilveren Camera 2018

  Fotografe Cynthia Boll is de winnaar van de Zilveren Camera 2018. Zij wint met haar serie "Sinking Cities Jakarta". Jakarta zinkt in rap tempo tussen de 10-25 centimeter per jaar. Cynthia wil met haar serie laten zien welke problemen de plaatselijke bevolking van de zinkende steden ondervinden. Dat is haar uitermate goed gelukt; het is een confronterende serie waar mensen duidelijk om een groot probleem heen leven. Net als alle voorgaande jaren heeft Profotonet de foto's van de winnaars en genomineerden afgedrukt. Als trotse partner van de Zilveren Camera willen wij Cynthia dan ook van harte feliciteren! 

  Verder lezen ›