• Fotofair interview Giantific

  Het is bijna zover, de FotoFair in Hilvarenbeek bij safaripark Beekse Bergen. Wij zijn er natuurlijk weer bij met een mooie ruime stand om onze producten te tonen. Ook dit jaar hebben wij daartoe een mooie expositie samengesteld. We hebben een viertal interessante fotografen gevraagd hun werk door ons te laten tonen en het is een interessante mix geworden. In deze column stellen wij ze een voor een aan jullie voor. We legden ze alle vier totaal zes vragen voor: drie specifiek over hun ontwikkeling en werk en drie algemene vragen over Profotonet en de expositie op de FotoFair. De tweede in de serie is Tim Waldekker uit Rotterdam, beter bekend als Giantific; a Creative Giant.

  Verder lezen ›
 • Fotofair interview Rob

  Het is bijna zover, de FotoFair in Hilvarenbeek bij safaripark Beekse Bergen. Wij zijn er natuurlijk weer bij met een mooie ruime stand om onze producten te tonen. Ook dit jaar hebben wij daartoe een mooie expositie samengesteld. We hebben een viertal interessante fotografen gevraagd hun werk door ons te laten tonen en het is een interessante mix geworden. In deze column stellen wij ze een voor een aan jullie voor. We legden ze alle vier totaal zes vragen voor: drie specifiek over hun ontwikkeling en werk en drie algemene vragen over Profotonet en de expositie op de FotoFair. De eerste in de serie is Rob van der Teen, Grafisch vormgever en fotograaf uit Hendrik Ido Ambacht

  Verder lezen ›
 • De koningin onder de papiersoorten

  Bij de opening van de Zilveren Camera (februari 2019) heeft Richard Berlijn (directeur Profotonet) het met Koning Willem-Alexander uitgebreid gehad over Maxima. Het ging niet over Koningin Máxima, maar over het nieuwe Fuji Crystal Archive Professional Paper - Maxima. Graag vertellen wij jou zoals beloofd ook wat meer over dit bijzondere fotopapier wat vanaf nu te bestellen is!

  Verder lezen ›