• Nieuwe omslagmaterialen

  Leuk nieuws! We voegen weer drie nieuwe materialen toe bij onze omslagmaterialen. Deze nieuwe materialen zijn te bestellen voor premium en reguliere fotoalbums.

  Verder lezen ›
 • Update albumsoftware

  Voor het maken van een fotoalbum bieden wij gratis software aan. Regelmatig zijn er updates; dat kunnen nieuwe templates zijn, aanpassingen van functionaliteiten en / of productopties. Niet altijd vermelden wij dit op onze site, maar omdat de update naar versie 2019r1 een paar mooie nieuwe features heeft, brengen we je daar graag van op de hoogte! Ontdek gauw hoe je met deze update nog makkelijker en beter een fotoalbum kunt maken!

  Verder lezen ›
 • Fotofair interview Marlonneke

  Het is bijna zover, de FotoFair in Hilvarenbeek bij safaripark Beekse Bergen. Wij zijn er natuurlijk weer bij met een mooie ruime stand om onze producten te tonen. Ook dit jaar hebben wij daartoe een mooie expositie samengesteld. We hebben een viertal interessante fotografen gevraagd hun werk door ons te laten tonen en het is een interessante mix geworden. In deze column stellen wij ze een voor een aan jullie voor. We legden ze alle vier totaal zes vragen voor: drie specifiek over hun ontwikkeling en werk en drie algemene vragen over Profotonet en de expositie op de FotoFair. De vierde en daarmee laatste in deze serie is Marlonneke Willemsen, fotograaf uit Nieuwerkerk a/d IJssel.

  Verder lezen ›