• Vier de liefde met € 10,- korting

  Het is weer bijna zover: 14 februari, de dag van de liefde. Wereldwijd vieren we de liefde en geven we elkaar cadeautjes. Cadeautjes om een blijk te geven van de liefde die we voelen voor elkaar. Vier dit jaar de liefde met een fotocadeau van Profotonet en ontvang €10,- korting. 

  Verder lezen ›
 • Eddy van Wessel wint Zilveren Camera

  Zaterdag 1 februari heeft Stichting De Zilveren Camera bekend gemaakt dat Eddy van Wessel de Canon Zilveren Camera 2019 heeft gewonnen met zijn serie 'Het Laatste Bolwerk'. Wij waren hierbij en zijn ontzettend trots dat we ook dit jaar weer alle beelden af mochten drukken voor deze bijzondere expositie waarin alle foto's van de categorie- en prijzenwinnaars, én alle nummers 2 en 3 van iedere categorie te zien zijn. 

  Verder lezen ›
 • Nieuw in de Album Designer

  Een fotoalbum maken. Je kunt er best tegenop zien. Een lange reis, een jaarboek of misschien loop je wel zo ver achter, dat je nog boeken van een aantal jaar moet maken. Maar gelukkig, het hoeft niet moeilijk te zijn en lang te duren. In de laatste update van de software is de Auto-Flow vervangen door de Smart Designer. De tool waarmee de software jouw album ontwerpt is nu sterk verbeterd en helpt je om je album snel te maken.

  Verder lezen ›