• Update albumsoftware

  Bij Profotonet zijn we altijd in ontwikkeling; er is altijd ruimte voor verbetering. Dit keer hebben we weer een update van onze Album Designer voor je in petto met veel nieuwe voordelen. Onlangs was daarin al veel verbeterd in gebruikersgemak en dat zetten we voort. En dat is fijn, want wat is er nou leuker dan jouw mooie foto's te laten zien in een fotoalbum? Ook benieuwd wat er nieuw is in de software? Lees dan gauw verder!

  Verder lezen ›
 • 25% korting op fotoafdrukken

  Hoe leuk is het om juist in deze tijd de mensen om je heen te verrassen met een leuk persoonlijk cadeautje? Je opa of oma die je voorlopig niet meer kan knuffelen, je nichtje waar je niet meer langs kan gaan of misschien wel je ouders waar je geen bakkie meer kan doen.

  Verder lezen ›
 • 20% korting op albums en wanddecoratie

  Speciaal voor de momenten dat je thuis even niets te doen hebt, hebben wij de juiste oplossing. Want juist tijdens die momenten kun je eens die dingen doen die al zo lang op je to-do list stonden, zoals misschien wel het maken van een mooi fotoalbum van je laatste vakantie. Een ander idee: het bestellen van gave wanddecoratie om zo je woonkamer weer wat te restylen met wat nieuws aan de muur!

  Verder lezen ›