• Ondernemen als fotograaf

  Het nieuwe jaar starten we altijd met goede voornemens. En wij willen jullie daar graag bij helpen en ondersteunen. Want volgens mij heeft elke fotograaf wel het verlangen meer uit fotografie te halen, meer met fotografie te willen doen, wellicht zelfs daar fulltime je geld mee te gaan verdienen of in elk geval meer opdrachten binnen te halen. 

  Verder lezen ›
 • Feestdagenplanning

  Het duurt nog eventjes, maar met de feestdagen voor de deur en de zekerheid die je wilt hebben dat je bestellingen en cadeautjes wel op tijd in huis zijn, houd dan rekening met onderstaande planning van onze bezorgdiensten. Uiteraard streven wij ernaar dat alle bestellingen ook rond de feestdagen op tijd worden gebracht, maar als je de kans hebt eerder te bestellen, zeker doen, want dan heb je het gegarandeerd op tijd in huis. 

  Verder lezen ›
 • Bruidsfoto & Film Award 2017

  De maand oktober 2016 staat bij Bruidmedia in het teken van het inzenden van de mooiste, ontroerendste en spannendste bruidsfoto’s en –films. Bruidsfotografen en –filmmakers worden opgeroepen hun allerbeste werk in te zenden en door een onafhankelijke en internationale vakjury te laten beoordelen.

  Verder lezen ›