• Nieuw in de Album Designer

  Een fotoalbum maken. Je kunt er best tegenop zien. Een lange reis, een jaarboek of misschien loop je wel zo ver achter, dat je nog boeken van een aantal jaar moet maken. Maar gelukkig, het hoeft niet moeilijk te zijn en lang te duren. In de laatste update van de software is de Auto-Flow vervangen door de Smart Designer. De tool waarmee de software jouw album ontwerpt is nu sterk verbeterd en helpt je om je album snel te maken.

  Verder lezen ›
 • Nieuwe omslagmaterialen

  Leuk nieuws! We voegen weer drie nieuwe materialen toe bij onze omslagmaterialen. Deze nieuwe materialen zijn te bestellen voor premium en reguliere fotoalbums.

  Verder lezen ›
 • Update albumsoftware

  Voor het maken van een fotoalbum bieden wij gratis software aan. Regelmatig zijn er updates; dat kunnen nieuwe templates zijn, aanpassingen van functionaliteiten en / of productopties. Niet altijd vermelden wij dit op onze site, maar omdat de update naar versie 2019r1 een paar mooie nieuwe features heeft, brengen we je daar graag van op de hoogte! Ontdek gauw hoe je met deze update nog makkelijker en beter een fotoalbum kunt maken!

  Verder lezen ›