• Fotofair interview Giantific

  Het is bijna zover, de FotoFair in Hilvarenbeek bij safaripark Beekse Bergen. Wij zijn er natuurlijk weer bij met een mooie ruime stand om onze producten te tonen. Ook dit jaar hebben wij daartoe een mooie expositie samengesteld. We hebben een viertal interessante fotografen gevraagd hun werk door ons te laten tonen en het is een interessante mix geworden. In deze column stellen wij ze een voor een aan jullie voor. We legden ze alle vier totaal zes vragen voor: drie specifiek over hun ontwikkeling en werk en drie algemene vragen over Profotonet en de expositie op de FotoFair. De tweede in de serie is Tim Waldekker uit Rotterdam, beter bekend als Giantific; a Creative Giant.

  Verder lezen ›
 • Fotofair interview Rob

  Het is bijna zover, de FotoFair in Hilvarenbeek bij safaripark Beekse Bergen. Wij zijn er natuurlijk weer bij met een mooie ruime stand om onze producten te tonen. Ook dit jaar hebben wij daartoe een mooie expositie samengesteld. We hebben een viertal interessante fotografen gevraagd hun werk door ons te laten tonen en het is een interessante mix geworden. In deze column stellen wij ze een voor een aan jullie voor. We legden ze alle vier totaal zes vragen voor: drie specifiek over hun ontwikkeling en werk en drie algemene vragen over Profotonet en de expositie op de FotoFair. De eerste in de serie is Rob van der Teen, Grafisch vormgever en fotograaf uit Hendrik Ido Ambacht

  Verder lezen ›
 • Moederdagactie 50% polaroid

  Moederdag: de dag die om je moeder draait, de vrouw die altijd voor je klaarstaat. En op Moederdag verdient je moeder het om nog extra verwend te worden. Een ontbijtje op bed, een bosje bloemen, een mooie tekening of een mooie herinnering in de vorm van een polaroid style foto.

  Verder lezen ›