• 20% korting op albums en wanddecoratie

  Speciaal voor de momenten dat je thuis even niets te doen hebt, hebben wij de juiste oplossing. Want juist tijdens die momenten kun je eens die dingen doen die al zo lang op je to-do list stonden, zoals misschien wel het maken van een mooi fotoalbum van je laatste vakantie. Een ander idee: het bestellen van gave wanddecoratie om zo je woonkamer weer wat te restylen met wat nieuws aan de muur!

  Verder lezen ›
 • Vier de liefde met € 10,- korting

  Het is weer bijna zover: 14 februari, de dag van de liefde. Wereldwijd vieren we de liefde en geven we elkaar cadeautjes. Cadeautjes om een blijk te geven van de liefde die we voelen voor elkaar. Vier dit jaar de liefde met een fotocadeau van Profotonet en ontvang €10,- korting. 

  Verder lezen ›
 • Eddy van Wessel wint Zilveren Camera

  Zaterdag 1 februari heeft Stichting De Zilveren Camera bekend gemaakt dat Eddy van Wessel de Canon Zilveren Camera 2019 heeft gewonnen met zijn serie 'Het Laatste Bolwerk'. Wij waren hierbij en zijn ontzettend trots dat we ook dit jaar weer alle beelden af mochten drukken voor deze bijzondere expositie waarin alle foto's van de categorie- en prijzenwinnaars, én alle nummers 2 en 3 van iedere categorie te zien zijn. 

  Verder lezen ›