Gratis upgrade naar fotocover

Met de zomer in zicht en nog steeds aardig wat tijd thuis, is het hoog tijd om dat fotoboek af te maken dat je al een poos klaar hebt staan. Of te beginnen aan het fotoboek waar je al zo lang aan wilde beginnen. En wat is er nu leuker dan een fotoboek met een gepersonaliseerde omslag?

Een omslag met een mooie foto op de voor-, en achterkant. Zo maak je jouw fotoboek herkenbaar en persoonlijk. Ook makkelijk: bij een fotocover kun je gemakkelijk een tekst op de rug plaatsen, zodat je album ook goed te vinden is in een volle boekenkast. Upgrade je basisalbum nu gratis naar een album met fotocover op fotopapier met de code FOTOCOVER. De actie is geldig tot en met 5 juli 2020.

Hoe werkt het?

  1. Ontwerp een fotoalbum in onze Album Designer (download hier). Kies bij het begin voor een fotoalbum met fotocover. Ben je al bezig in een album leer/linnen en wil je meedoen met deze actie? Dan kun je je album eenvoudig omzetten naar een album met fotocover.
  2. Vul in het online bestelformulier in de laatste stap bij de betaalgegevens de actiecode in. Gebruik hierbij het veld "kortingscode" om de code FOTOCOVER in te vullen (dus niet het veld "giftcard"). 

Actievoorwaarden:

  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen
  • De code is geldig tot en met 5 juli 2020
  • De kortingscode is eenmalig te gebruiken in één bestelling
  • De actie geldt voor reguliere fotoalbums en voor Premium fotoalbums
  • De korting is niet in te wisselen voor geld
  • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen
  • Wordt de code niet in mindering gebracht? Dan is de code niet actief en maak je waarschijnlijk een typefout

Lukt het niet met de kortingscode? Bel ons dan altijd even. Zoals hierboven ook beschreven, geven wij geen korting op al geplaatste bestellingen.