Fotofestival aan de Maas

Voor het eerst brengt het Fotofestival aan de Maas de beste Nederlandse amateurfotografen samen in een unieke expositie in het Nederlands Fotomuseum. Voor liefhebbers zijn er interessante lezingen en andere activiteiten en ook wij zullen aanwezig zijn als partner. Mis het niet; van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei 2018 op de Kop van Zuid en Katendrecht, hartje Rotterdam. 

De deuren van musea en galeries worden niet snel opengezet voor werken van onbekende fotografen. Dat is zonde, want er zijn ook heel veel vakkundige vrijetijdsfotografen die over een opvallend grote verbeeldingskracht en creativiteit beschikken en foto's maken die het verdienen om tentoongesteld te worden. Het Fotofestival aan de Maas laat dit zien door fotografen de kans te bieden om hun fotoseries tentoon te stellen in het Nederlands Fotomuseum.  

Het grote aftellen is begonnen. Op woensdag 9 mei om 19:30u wordt het Fotofestival aan de Maas geopend in het Nederlands Fotomuseum met de door de curator geselecteerde 41 fotoseries. Tijdens de (openbare) opening licht curator Nicole Robbers een tipje van de sluier op over het hoe en waarom van de selectie.Het festivalprogramma op het naburige Deliplein gaat de volgende ochtend van start. Hier kunnen fotografen hun hart ophalen met workshops, photowalks, het bespreken van hun eigen foto's met een ervaren collega, meer exposities en natuurlijk gezellige terrasjes en muziek. 
Zie www.fotofestivalaandemaas.nl voor meer informatie. Het wordt een echt festival met ook buiten het museum op het gezellige Deliplein tal van kleinere exposities en activiteiten.

Overige beurzen 2018:
We staan in 2018 niet alleen op Het Fotofestival aan de Maas, maar zijn ook op andere beurzen te vinden. Hieronder een kort overzicht van de overige beurzen of klik hier voor meer informatie.

Engaged
3 en 4 maart – Amsterdam
13 en 14 oktober – Rotterdam
Professional Imaging
24, 25 en 26 maart – Nijkerk 
Fotofair
26 en 27 mei – Hilvarenbeek Beeksebergen