Eerste fotolab met Fuji Kwaliteitscertificaat

Profotonet heeft als eerst het Certificaat of Quality Recognition in ontvangst mogen nemen vanuit Fujifilm die wereldwijd het hoge kwaliteit Fuji fotopapier levert aan fotolabs. En wij als een van de grootste fotovaklabs in Nederland hadden de eer het eerste certificaat in ontvangst te mogen nemen. 

Bij Profotonet maken we gebruik van het Fujicolor Crystal Archive Paper, en dan de Digital Professional (DPII) variant, waar de hoogste concentratie zilver in gebruikt wordt om tot een diepe zwarting en perfecte scherpte te komen. En daarmee dus de mooiste fotoafdruk voor jou. 

Fujifilm is van mening dat je alleen als beste in de wereld kunt overwinnen, en dat doen ze goed. Hun producten, papiersoorten én technologieën waar ze mee werken behoren tot de allerbeste en op de manier waarmee ze met het zilverhalide papier en emulsie technologieën omgaan, beheerst geen ander. En alleen dan ontstaan papieren waar foto's zo mooi op uitkomen als deze en daar werken wij dan ook graag mee om dit jou aan te bieden.

Richard Berlijn, directeur Profotonet: 'Ik werk al jaren met veel plezier samen met Fuji, ze leveren wat ze beloven en dat is ook exact wat ik zelf beoog te doen. Goede spullen maken, met de beste producten. Ik vind het dan ook niet meer dan normaal dat we daar met de beste leveranciers voor werken, wat we ook zonder kwaliteitscertificaat hadden blijven doen. Maar het voelt wel als een eer dat ons dit als eerste toebedeeld wordt. We hopen dan ook nog jaren deze kwaliteit te mogen blijven leveren aan onze klanten.'

Ad Teunisse (Fuji) overhandigt het certificaat aan Richard Berlijn (Profotonet)

Waar veel andere, grote fotolabs aankomen met drukwerktechnieken, inktjetvarianten of een goedkopere variant van het Fuji papier, gaan wij voor de hoogste kwaliteit, omdat wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor jouw foto's. Wij kiezen voor het Fuji Digital Professional paper voor de diepste zwarting, het meest heldere wit, perfecte scherpte en de aller- allermooiste fotoafdruk!

Het Certificaat of Quality Recognition toont dus aan dat wij kwaliteitsproducten leveren, en dit vooral ook op een constant niveau doen. Niet eenmalig een keer een foto perfect afdrukken, maar dit continu de hele dag, het hele jaar op hetzelfde hoge niveau blijven afdrukken. Dus niet alleen vandaag, maar altijd dezelfde kwaliteit foto's voor jou. 

Dat zijn jouw foto's toch ook waard?