Dag van de scheiding: lever je trouwalbum in en krijg 50% korting op een nieuw album

14 september is het de Dag van de Scheiding. Bij Profotonet dachten we: daar moeten we iets mee kunnen. Er zijn jaarlijks zoveel scheidingen, hoe kunnen we die mensen daarin bijstaan en er toch een positieve draai aan geven? We kwamen met het volgende idee: als je je oude trouwalbum inlevert, hoe oud die ook is, krijg je 50% korting op een nieuwe. Simpel, toch?

We richten ons bijna altijd op de liefde, bruidsparen en trouwalbums, maar ook op vakanties, geboortes… veelal mooie momenten. Een scheidingsalbum is wellicht niet zo’n goed idee. Maar iedereen heeft mooie herinneringen of gaat weer mooie momenten krijgen in zijn of haar leven. Een trouwalbum is na een scheiding toch iets wat vaak op zolder blijft rondslingeren of zelfs uit woede wordt weggegooid. Zonde! En daar gaan wij nu verandering in brengen. Ben je gescheiden? Lever je oude trouwalbum dan bij ons in en ontvang 50% korting op een nieuw fotoalbum. Al die negatieve gevoelens moeten het huis uit, er moet een frisse en nieuwe start worden gemaakt met nieuwe en leuke herinneringen. Leg dat vast in een mooi nieuw album en ontvang nu 50% korting. Dat kan ook een mooi album van je kind(eren) zijn, van een mooie nieuwe liefde of vriendschap of van een heerlijk welverdiende vakantie. Leuker zelfs nog, is het een trouwalbum dat je ooit bij Profotonet hebt besteld, krijg je het nieuwe album helemaal gratis!

  

Waarom een fotoalbum van Profotonet? In vergelijking met vele andere aanbieders van fotoalbum:

  • belichten wij op écht Fuji fotopapier
  • zijn de pagina’s in onze albums volledig vlak
  • hebben we een supersnelle levertijd (4 of 7 werkdagen)
  • hebben wij een zeer ruim assortiment in papiersoort en cover-opties 

Voorwaarden
Een addertje onder het gras is er niet echt. Belangrijk is dat het natuurlijk wel een trouwalbum moet zijn, en dan niet het kleine ouderalbumpje (20x30 of kleiner), maar wel het origineel (en ook geen demo-exemplaar). En het moet wel aantoonbaar een scheidingsalbum zijn die van vóór september 2018 is. In welke staat hij verkeert maakt wat ons betreft niet uit en of hij van ons of een andere leverancier komt ook niet.
Het enige wat wij nodig hebben is het oude trouwalbum, met NAW-gegevens en het e-mailadres. Deze kan gewoon opgestuurd worden naar of afgegeven worden bij ons fotolab in Capelle aan den IJssel o.v.v. Scheidingsactie (Rietbaan 17, 2908 LP).
Deze actie is geldig t/m september 2019. De korting is geldig voor de formaten 30x30, 30x40 en 30x45. Elke klant kan maximaal één keer gebruikmaken van deze actie. De korting kan niet worden verkregen op reeds geplaatste bestellingen en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Op de start- en verzendkosten wordt geen korting verleend. Om de korting te verkrijgen vul je de promotiecode bij het afrekenen in. Die code ontvang je separaat na het opsturen van het oude trouwalbum incl. de NAW-gegevens. De verzendkosten voor het opsturen van het oude trouwalbum zijn voor eigen rekening.