Nieuw in de Album Designer

Een fotoalbum maken. Je kunt er best tegenop zien. Een lange reis, een jaarboek of misschien loop je wel zo ver achter, dat je nog boeken van een aantal jaar moet maken. Maar gelukkig, het hoeft niet moeilijk te zijn en lang te duren. In de laatste update van de software is de Auto-Flow vervangen door de Smart Designer. De tool waarmee de software jouw album ontwerpt is nu sterk verbeterd en helpt je om je album snel te maken.

Met de verbeterde Smart Designer upload je jouw foto’s in de software, kies je hoeveel pagina’s je in album wilt hebben, welke achtergrond je wilt en voilà, de software vult jouw album met jouw foto’s en kiest daarvoor de beste indeling. Afhankelijk van het aantal pagina’s dat je gekozen hebt, kiest de software een aantal foto’s. De foto’s worden slim gekozen; dat betekent dat te donkere of wazige foto’s bijvoorbeeld niet toe worden gevoegd. De software kiest ook automatisch de beste plaatsing voor elke foto, zodat staande foto’s nooit in een liggend kader geplaatst worden bijvoorbeeld. Nadat jouw album gevuld is, kun je zelf het hele album nog doorlopen en eventueel dingen aanpassen. Al met al zorgt deze verbeterde functionaliteit ervoor dat je nu in no-time een fotoalbum klaar kunt hebben.

Naast de verbeterde Smart Designer hebben wij ook een aantal leuke achtergronden en scrapbook items toegevoegd. Scrapbook items zijn losse plaatjes/iconen die je toe kunt voegen op de pagina’s. Zo maak je nu bijvoorbeeld een speciaal kerstalbum met leuke kerstachtergronden, maak je je baby-album helemaal af met de leukste kinder-scrapbooks of kies je voor een van de nieuwste vakantie scrapbooks.
Begin vandaag nog aan je album en maak gebruik van al deze handige en leuke tools!

Bekijk het album hieronder voor een impressie van de nieuwste achtergronden en scrapbooks.