20% korting op fotoalbums

De zomer is bijna voorbij. En hoewel het een andere zomer was dan normaal, heb je vast mooie herinneringen gemaakt. Strandfoto’s, natuurfoto’s, mooie familiekiekjes; waarschijnlijk heb je ze allemaal wel geschoten. Hoe leuk is het dan om deze foto’s van een bijzondere zomer niet op je computer/telefoon te laten staan, maar er een mooi fotoalbum van te maken? Met onze nieuwe Smart Designer hoeft dit zelfs niet veel tijd meer te kosten, de software kiest via slimme functionaliteit jouw beste foto’s. Speciaal voor jouw vakantiealbum krijg je nu 20% korting met de code FOTOALBUM20.

20% korting op fotoalbums

Deze actie is geldig tot en met 13 september op alle maten reguliere fotoalbums. Plaats je bestelling vandaag nog en profiteer van deze korting.

Hoe werkt het?
Nadat je een prachtig album gemaakt hebt, vul je in het online bestelformulier in de laatste stap bij de betaalgegevens de actiecode in. Gebruik hierbij het veld "kortingscode" om de code FOTOALBUM20 in te vullen (dus niet het veld "giftcard").
Download direct de bestelsoftware of begin in de online designer en bestel jouw fotoalbum nu met 20% korting.

Actievoorwaarden:

  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen
  • De code is geldig tot en met 13 september 2020
  • De kortingscode is eenmalig te gebruiken
  • Onder fotoalbums verstaan we alle maten reguliere fotoalbums
  • De korting is niet geldig op Premium fotoalbums
  • De korting is niet in te wisselen voor geld
  • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen

Wordt de code niet in mindering gebracht? Dan is de code niet actief en maak je waarschijnlijk een typefout.
Lukt het niet met de kortingscode? Bel ons dan altijd even. Zoals hierboven ook beschreven, geven wij geen korting op al geplaatste bestellingen.