Velvet fotoalbum

Nieuw! Super matte fotoalbums op Fuji Velvet papier

Houd je van mat? Ben je fan van FineArt? Is jouw stijl van fotograferen te omschrijven als rustig, subtiel en gebruik je zachte tinten? Dan is het Fuji Velvet met zijn diep matte oppervlak de perfecte afwerking voor jouw foto's. Nu al enige tijd in ons assortiment voor fotoalbums en sinds kort ook mogelijk bij Premium albums. 

We weten allemaal dat foto's gemaakt worden met maar een doel - om de meest dierbare momenten van ons leven te bewaren, vast te leggen, te delen en nogmaals van te mogen genieten. En daarom willen wij bij Profotonet jou daarbij helpen om het meest passende papier te kiezen die past bij jouw stijl, bij het moment en bij de foto zelf. 

Alle papiersoorten in ons assortiment - zowel voor fotoalbums als voor de gewone fotoafdrukken - staan garant voor de beste kwaliteit. Wij willen voor iedereen de hoogste kwaliteit fotoafdrukken. 

Fujicolor Crystal Archive Professional Paper Velvet

Het Fujicolor Crystal Archive Professional Paper Velvet is een zilverhoudende papiersoort die gemaakt is met een uitzonderlijke innovatief matte structuur. Middels een speciaal proces bij Fuji krijgt het oppervlak deze bijzondere laag. Wat resulteert in een extra matte uitstraling met een speciale beschermende afwerking die resistent is tegen vingerafdrukken en reflecties van welke lichtbron dan ook. 

    

Van links naar rechts: Fuji Glossy (hoogglans), Fuji Lustre (zijdeglans met structuur), Fuji Velvet (diep matte gladde afwerking)

What you'll love about it

Als liefhebber van fotografie wil je jouw foto's laten zien zoals niemand anders voor jou heeft gedaan. Of misschien wil je jouw klanten iets nieuws aanbieden, iets bijzonders en waardevols. Met het Fuji Velvet papier kun je jouw foto's presenteren in een nog niet eerder vertoonde, innovatieve afwerking. Dit extreem matte oppervlak maakt dat je de foto wilt aanraken, wilt voelen en door de fijne gladde structuur en de matte subtiele kleuren geeft dat een heel bijzondere belevenis. Jouw favoriete foto's print je vanaf nu op het Fuji Velvet papier om ze die speciale touch te geven die ze waard zijn. 

  • FineArt-look
  • Zacht en diep mat effect
  • Geen enkele reflectie
  • Fluweel gladde structuur

Houd er wel rekening mee dat door dit extreem matte oppervlak de zwarting op het papier een stuk lager ligt. Dit past perfect bij deze matte afwerking, maar als je van heel diepe kleuren houdt, hoge contrasten en een hoge zwarting, dan kun je beter kiezen voor ons Lustre of Glossy papier. 

Prijzen
Voor het Velvet papier geldt een kleine meerprijs ten opzichte van het 'gewone' Lustre papier. De meerprijs bij gewone albums is hetzelfde als voor Glossy papier, bij Premium albums kost Velvet hetzelfde als normale gecoate pagina's. 

Velvet is een bijzondere papiersoort voor ongelimiteerde creativiteit door het speciale oppervlak en de unieke matte uitstraling die het je foto's geeft. Maak van jouw foto's meesterwerken op dit unieke FineArt Fuji fotopapier! 

Download de Profotonet Album Designer voor een standaard album of de Profotonet Album Designer Pro voor een standaard album of premium album en ontdek het zelf. 

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten