Vakantiealbum

Vakantiealbum

Heeft u een mooie reis gemaakt of een heerlijke vakantie gehad? Daar moet natuurlijk een fotoalbum van gemaakt worden. Maar waar begin je, welke stijl wordt het? Wij hebben een aantal prachtige vakantiealbums ontworpen die u direct kunt gebruiken, maar ook nog naar wens kunt aanpassen. Neem een kijkje en probeer onze vakantiealbums uit. Liever toch helemaal zelf iets maken, scrol dan naar beneden en bekijk onze inspiratie fotoalbums van andere klanten. 

Kies een van onze professioneel ontworpen vakantiealbums. Met een aantal strakke, subtiele en speelse achtergronden, mooie en rustige designs, maar toch net met die touch die de foto's nog meer tot hun recht laten komen. U kunt alles in de designs zelfs aanpassen, veranderen of verwijderen totdat het precies is zoals u hebben wilt. Let op dat dit album enkel met een fotocover mogelijk is.

Online of offline?
Wilt u uw album online maken? Kies uw design hieronder en begin direct. Wilt u liever in de offline software werken, download de software en kies daar één van de thema albums.

Vakantiealbum 'Beach'

Een heerlijke strand- of zonvakantie gehad? Kies het thema 'Beach' en maak uw eigen vakantiealbum met een professioneel en zomers design. 

Vakantie album beach

15x15

Vakantie album beach

15x20

Vakantie album beach

20x20

Vakantie album beach

20x30

Vakantie album beach

30x20

Vakantie album beach

30x30

Vakantie album beach

30x45

Vakantiealbum 'Outdoor'

Gaat u meer voor een actievere vakantie? Het thema 'Outdoor' is een vakantiealbum met wat meer stoerdere elementen en natuurlijke materialen. 

Vakantie album outdoor

15x15

Vakantie album outdoor

15x20

Vakantie album outdoor

20x20

Vakantie album outdoor

20x30

Vakantie album outdoor

30x20

Vakantie album outdoor

30x30

Vakantie album outdoor

30x45

Inspiratie: Vakantiealbums

Wilt u een mooie reis gaan maken of uw eigen vakantiealbum beginnen? Bekijk onderstaande albums en doe inspiratie op voor uw eigen vakantiealbum. Het ene album heeft een rustige opmaak door op elk pagina hetzelfde template te gebruiken, een ander wisselt meer af en zet teksten bij de foto's. Laat uzelf inspireren voor uw eigen vakantiealbum. 

Fotograaf: Michelle Hamstra

Dit album laat zien dat je zelf ook heel mooi foto's kunt maken en hiervan een prachtig vakantiealbum kunt maken. Michelle heeft de sfeer van Italië echt kunnen vastleggen, ze maakt mooie heldere foto's en heeft dit in een strakke vormgeving gegoten. Leuk ook dat er bij staat waar de foto's genomen zijn, dit past mooi in het design doordat het ook overal hetzelfde is doorgevoerd. Klein en strak linksonder in de hoek.

Fotograaf: Stephanie Emmerink

De fotograaf aan het woord: 'Idee is om het op deze wijze door te zetten voor mezelf met reisboeken. Liedteksten op de voorkant zijn geïnspireerd op de reis en wat we meemaakten en luisterden onderweg.'

Fotograaf: Meenderinck Fotografie
www.meenderinck.nl

De fotograaf aan het woord: 'Een album heeft voor mij twee onderdelen die ik afwissel. De ‘mooie plaatjes’, als showcase van mijn fotografisch kunnen, komen groot op een pagina zodat ze goed tot hun recht komen. Het verhaal vertel ik door meerdere foto’s te combineren op een pagina. Zo is het album een herinnering voor jezelf, maar ook interessant voor anderen.'

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten